Jak to zitra udelat?

23.12.2008

Holky jak to zitra udelate svym cca 9 mesicnim detickam? Myslim tim darky atd. ja jsem si rekla, ze tatka pujde v pul 6 vykoupat, a ja doprostred mistnosti pripravim malemu darecky, a pak ho posadime do nich a uvidime co bude delat. Mate jiny napad? A co vecere? Muzu mu dat ochutnat salatek?

ahojky tak nám je 7,5 měsíce a zítra k obídku mu zkusím dát kousek ryby v bramborový kaši, jinak nic jinýho bych mu nedávala, a co se dárečků týče, tak nevím nevím, náš to asi bude ignorovat :)

Ahoj Verčo. Já souhlasím s Ivkou. Je jim to úplně jedno, jak to bude :) My si normálně s manžou rozdáme dárky a Mikymu dáme ty jeho, ať si trhá papíry a hraje. Stromek už jsme mu ukázali a rotsvítili, ale žádná velká reakce se nekonala :) Jen na to chvíli zíral a pak ho to už dál nezajímalo :°: Jen teda za tím stromkem furt leze, ale máme ho na stolečku a schovanej za křeslama :ww: Ten salát bych mu já osobně nedávala. My mu teda nic z vánoční tabule ochutnat nedáme. Možná kousínek vánočky, ale ta je zas sladká a Mikulda je tusťoučkej dost i bez toho ;)

ivka2222

jsou ještě maličký Verunko,jim je to tak nějak šumák,ale ta radost je spíše pro vás,jo a s tím sálátem,nevím co jste do něj dali?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka