No nazdárek :-)))

23.12.2008

Tak tady to je úplně nejvíc vánočně blahopřejná stránka, já chci nějakou diskuzi :§) :!k: Jinak samozřejmě přeju ať máte ty svátky krásný a pohodový a pak se tu zas ve zdraví sejdeme!!! Já už jsem dnes zabalila dárečky a stáhla pár receptů na krabí pomazánky když si jí naši vyžádali tak uvidím jak se zadaří!!! A jak se máte vy??? Co? Už to máte všechno doma načančaný a srovnaný??? U nás to fakt nějak letos neklapne, Saša sice uklízí co to jde ale já za ní zas chodím a rozhazuju to :!k: :!k:

aaaaaaaahoooj :a: :a: :a: :a: :a: no my se máme spavě, tak jsem zvědavá do kdy mu to vydrží se neprobudit :'zz): (asi hodinu :00: ) a pak půjdem spát i my :) jinak to teda od tebe není moc pěkný že sašence ničíš její dílo :!k: :!k: :!k: jí to dalo takovou práci a ty takhle :!k: :!k:

In reply to by ivkahof

Ahojdá tetka, tak my už jsme vykoupaný, ale na spánek to zatím nevypadá, Saša je tak rozjetá s tím uklízením že neví kdy přestat a to už má čistý pyžamko :!k: Teď si jí vzal dědeček a kontrolujou vánoční výzdobu u prarodiču jestli to je vše jak má být :!k: A co ty, děláte si už pohodičku nebo psychuješ s nějakejma přípravama :00:

In reply to by Ditousek

jeeeeee jeeee ,my už jsme se 3x za tu dobu vzbudili, pijem s manžou víno, takže jsem už trochu namotaná :!k: vždycky na malýho dejchnu a radši usne :!k: :!k: :!k: nojo Sašenka je ženská, musí to všechno okouknout :one: a já nepsychuju, sem vyluxovala, ráno vytřu a jedem za babičkou a na večeři se vrátíme domů, přijede tchán, takže tak :dance:

In reply to by ivkahof

No tak to je taky dobrej způsob uspávání:-))) ale na tu naší hyperaktivku to fakt nezabírá :n: :!k: a dneska jsem od ní dostala už první ranní dárek, přihodím fotečky...no měla hovno až na lopatkách madam :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka