Biopsie delozniho cipku

18.12.2008

Ahojky holciny, tak jse dneska byla na te biopsii a musim teda rict, ze jsem se bala fakt zbytecne. nebolelo to vuuuuuubec - odebiral mi tri vzorky a ja necitila ani jedno stipnuti. jen, kdyby do me nemusel strkat ty hnusny zeleza. To me teda jeste porad po porodu dost boli :( Aaaale, mam to zasebou a zacatkem roku si mam volat na vysledky. Snad to nic nebude a nebudeme muset odstavit Simika od kojeni. Tak ja dam pak vedet, jak jsme na tom... Drzte pesticky :a:

Ahojky. Netuším, jestli máš to, co jsem měla já... ale mě dělali biopsii taky. Pro potěšení napíšz svůj příběh. V létě 2002 mi vyšli špatné výsledky z cytologie, tak taky ze mě utrhávali kousíčky čípku na rozbor (ani jsem netušila, že mi dělají biopsii...) vyšli zvýšené - tak jsem se s doktorem domluvila na operaci v zimě, jelikož jsem zrovna nastoupila na výšku a nechtělo se mi hned si jít lehnout do nemocnice. Takže mi v zimě udělali koonizaci čípku - pak mě hlídali. Hodnoty cytologie se upravila na CIN 0. Takže teď jsem pro ně zdravá a na stěry chodím klasicky jednou za rok. Každý gynekolog, který se na mě podívá, tak tu koonizaci čípku pozná, ale já dnes vůbec nevím, že mi něco takového dělali. Asi až půl roku mi kamoška sestřička vysvětlila, že sjem měla vlastně náběh na rakovinu, když jsem měla CIN 2-3, jelikož 5 je rakovina. Jsem dodnes ráda, že jsem se to dozvěděla až v době, kdy už byly výsledky zase v normě. Takže je vidět, že prevence se vyplatí... A pro tebe - i když ti něco najdou, tak bude dobře, že to bude v začátku a hned se s tím něco udělá - pak by mělo být všechno v poho ;-)

In reply to by omites

Diky moc za podporu a za tvuj pribeh... Hlavne doufam, ze to nebude tak horky a ze to vsechno probehne v klidku a bez nejakych vetsich zakroku :00: Ale jak pises, hlavne, ze se na to prislo vcas, at uz je to cokoliv....

tak to jsem ráda, že to proběhlo takhle klidně a teď už jen výborný výsledek. Budeme ti s Honzikem držet všechny palce co máme, i ty Belči :)

Ahoj Ajíku!!!!!!!!!!!Moc zdravim! Copak tě trápí? A jak se má mimi? Moje kupodivu právě usnulo doma, což se stává málokdy (chrníme přes den hlavně v kočáře).

In reply to by Monila

Ahojky,no me netrapi nic ;) , ale doktor si neco nasel... Moc doufam, ze to nic nebude. Zacatkem roku budou vysledky z te biopsie, tak pak se uvidi. Snad nebude treba nejakej zakrok a pokud se tam neco najde, tak to snad spravi nejaky antibiotika. No a hlavne doufam, ze nebudu muset malou odstavit od mlika. Tolik nam to kojeni vyhovuje :) No a jinak se mame moc dobre. mala je moc hodna, dela krasne pokroky a je proste bozinkova :c: My doma pres den taky nechcem moc spat, ale ted se aspon naucila spinkat v kocare na balkone, tak aspon taky neco udelam a nemusim s ni ven 2x denne, ale treba jen jednou :one:

Ájínko, my na tebe moc myslíme a víme, že jsi statečná žena a všechno to zvládneš. neboj, bude to Ok. oni doktoři rádi udávají diagnózu ještě dřív, než vědí výsledky a tím člověka zbytečně děsí. takže si užij krásné vánoce plné pohody a spokojenosti a my se budeme těšit, až vás uvidíme-třeba o Štědrém dni v Praze :-)

In reply to by Ajik81

my přijedeme do Prahy v neděli a budeme tam do středy. v pondělí ještě jdeme plavat a v úterý mám masáž :-) tu od vás-se moc těším. Dneska jsme byli na očním s Vojtou, má zanesený slzný kanálek-říkám to pediatričce od narození, že mu hnisá oko, ona to stále řešila kapkama, i když jsem chtěla doporučení na oční a dneska oční doktorka říkala, že už je velký, zkusila to a prý je to tak zanešený hnisem, že to nejde a poslala nás do Thomayerovky. tak jsem řádně na pediatričku naštvaná a zároveň se bojím, jak to Vojta snese, když mu budou píchat do oka. hlavně jak ho udržej-je strašně živej. Jdeme až 6.1.-ale už se bojím dopředu :-(

Ahoooj! já byla dneska taky na kontrole na gyndě a musím říct, že je to fakt nepříjemné, když tam strčí ty zrcadla, nebo co to je! zdá se, že mám vše v pořádku, jen výsledky stěrů budou až p novém roce! sna to u tebe není nic vážného! myslím, že to bude v pohodě, jsi mladá!Katka a Vivi

In reply to by Eva80.

Ahojky, delali mi to proto, ze jsem prodelala HPV a ten napada cipek. Muze se to projevit ruzne, ale tezko spekulovat. Udelali mi behem tehu stery a kontrolu cipku. Bylo tam neco malo, ale dr. rikal, ze to muze porod "vylecit", nebo tomu aspon nejak pomoct, takze me dalsi kontrola cekala pred tydnem. Ze steru se zjistilo, ze mam nejake zvysene hodnoty a jeste nejakej zanet, takze se delala dneska ta biopsie... Zacatkem roku si mam volat, zda jsou uz vysledky a teprve pak mi primo dr. na schuzce povi, co a jak bude dal... Takze si jeste chvili pockam :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka