Krásné ráno..

18.12.2008

Tak jsem dneska měla tedy noc..to že jsme šli spát v jednu hodinu, to už jsem si skoro zvykla, v pět ale budíček, manža musel pryč, jenže už byl vzhůru a tak to vzbudilo i mě, i Monču..Monča od tý doby fňuká...v osum mě zase vzbudili a tak tu sedím u kafe a pálí mi očička... :r:
JAkpak se máte vy?
Přidám moje výtvory... ;)

Boruvecko,
prekrasne darecky k vanocum - jsi fakt sikulka!!!!! :one: :qu: :c:
(a jak vidno, tak jsi ten stromek na Loonapixu nasla i beze me - ja Ti ten odkaz poslala, ale teda daleko pozdeji nez jsi sem dala ty fotky - no rikaji mi BLESK! :s: )
SHARANE+LUCINKA

Ahojky Boruvko,krasny vytvory :qu:
Jinak my se mame fajn....teda Terinka ted posledni noce nespinkala a budila se co hodinu na kojeni no mazec,ale uz 3x jsem ji dala na noc kasi a spinka mi tak uvidim jest to bylo fakt hlady.

In reply to by terinka

Ahoj Terinky...děkuju... To mohlo být hlady, já jsem taky začala dávat na noc, ale teď už skoro měsíc nekojím vůbec, už jsem nestačila..a je to paráda..já s tím měla o d začátku náročný, tak jsem ráda, že jsem alespoŇ takhle vydržela..

In reply to by Borůvka

porad jsem nevedela jest je to hlady nebo me chce jako dudlik,ale bylo to uz vycerpvajici,tak jsem cinkla dr a rekla mi,ze kasi nic nepokazim terince uz bude pul roku.Po koupani ji dam do lehatka a krmim lzickou a moc ji to bavi a hlavne ji chutna :a\|:
Ja vim jak jsi bojovala a vydrzela jsi to krasne dlouho :\x:

to je pěkný, kde to najdu? taky něco "vytvořim" děkuji. Kateřina asi začíná marodit.. začíná chrchlat :-( je to hrůza u tak malejch dětí.. a jak to, že nespíte? to my naštěstí jo, tak od 8-98 do půl 8 do rána, zatim pravidelně(jen když je v jiný posteli-v ložnici,nebo u našich tak ta potvůrka spát nechce...

In reply to by Kateřinka25

já todělám tady.. http://www.caption.it/create/fireworks.php?cid=043302ss3kpp0j766avvv0f4… mal je mi moc líto, to je fakt děsný..Monča taky párkrát zakašlala, ale nakonec z toho nic nebylo a jsem moc ráda, je to fakt děs a nemůžeš nijak pomoct..:-( My takhle blbě spíme furt, ale to že prostě má poloobrácené spaní mi až zas tak nevadí, ale dnešní buzení je děs..ona teď spinká a bude vstávat mezi 10-11...takže se většinou vyspím takhle..ale zase nic neudělat..:-)

In reply to by Borůvka

já teď uspávala... nakonec jsme se rozčílila a dala jí do kočáru, že pojedem ven a ona usnula, koukala jsem na to, tak snad se tim nějak proberu :-) n ojo no, to já toho už moc nedělám - ani se nesnažim... uklidim, když je muž doma. nebo když si malou vezmou naši ven, jinak neulidim nic, když ten čas mám, tak dělám něco jinýho :-)

In reply to by Kateřinka25

nojo, když můj mužskej teď furt dělá chudák od nevidim do nevidim...už jsem mu říkala, zda alespoň na vánoce bude doma...dělá sice z domova, má dílnu v garáži, ale moc si ho neužijeme...:-)
Já taky nehysterčim, že nemám naklizeno..:)

In reply to by Borůvka

aspoń ho máš denně doma... ten muj dělá obden 24 :-( volno má jen pá + so, v neděli zas jde :-( no jo no, mám míň jak půlku peněz než v práci a tak se musí snažit on :-( je to hrůza s penězma, práce z domova žádná nikdo nezná neví...

In reply to by Borůvka

kamarádka to taky zkoušela, ale nakonec si všechno nechala pro sebe :-D to já bych byla stejný případ, proto to nedělám :-D já bych brala nějaký lepení, skládání, něco prostě nenáročnýho a kde bych byla placená od kusu...ale to prostě nikde neni-švagrová to dělala kdysi, ale už ani neív od koho to bylo...

In reply to by Kateřinka25

tak to já si všechno nenechávám, protože velikosti jsou vážně dost rozdílný, ale nechala jsem si, to je jasný, ale zase jsem tím pádem ušetřila, protože bych to za ty peníze nekoupila...
tady někde jsou propisky, ale já si neumím představit, že bych to při Monče dělala, nemám na to vůvec čas..:-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky