Jak počítat MS???

23.12.2008

Milý deníčku a všechny holky, co si už sice užíváte vánoční pohody, ale mrknete sem...Včera jsem tu psala, že mi klesla teplota a pak, že se mi rozjela ms.... :( ... všechno by bylo ok, jenže ms se nakonec v plné síle vůbec nerozjela a tak jsem čekala co z toho bude... :00: ... takže normálně se mi ms rozjíždí tak, že nečekaná a nezvaná přijde rychle a do pár minut je to klasická silná ms....včera jsem čekala to stejné, ale vůbec se nechtěla rozjet, můžu vám říct, že celý den mi stačily 2 malé intimky a večer jsem si pak dala tampon, který byl ráno mírně nacuclý.... :O .. no dnes ráno se to konečně rozjelo, ale mám teď malý problém, jak to počítat.... :? .. mám jako první den ms brát včerejšek a vzít to jako lehkou počínající ms nebo mám počítat až dnešek jako první den ms???? Děkuju moc za všechny názory, jinak včera teplotka klesla na 36,5 takže jsem ms začala očekávat, dnes byla už zase 36,6... takže podle teploty budu počítat už asi i včerejšek za slabou ms... jéžiš to jsem se zase rozepsala.... :s: ... no všem co to dočetly až sem, tak přeji krásné prožití vánočních svátků, hlavně v klidu holky, pořádně relaxněte, užívejte si bříšek nebo snažílkování a vy co máte mrchu :spid: jako já, tak ať rychle přejde, dejte si něco dobrýho na pití a jukněte na pohádky a příští rok razím heslo: "Mimíska do bříška" :e): :h: :q: ... :s: .... mějte se krásně :a: :one: :dance: :c: :\x:

Ahoj, taky to takhle mívám a počítám hned ten první. Jinak já pořád mám problémy s nepravidelnou MS, i přes ty prášky, ale paní doktorce to pořád příjde normální...prý to je počasím nebo stresem...nevím..to už mi říká od jara a přitom se počasí změnilo už několikrát :-)...No a tak jsem se rozhodla změnit doktora. Jsem teda objednaná až na začátek února, protože tento pan doktor je prý velice dobrý a pečlivý a všechno i vysvětlí a snaží se hledat příčinu atd a tak má docela plno. Tak se to snad už někam hne. Přeju krásný svátky a hodně zdraví a miminek...

taky bych viděla to slabé krvácení jako první den ms..., já to mívám vždycky první den míň než druhý.
Taky přeju krásné svátky a hlavně pohodu :) a příští rok :/;x: :s:

In reply to by Šulcka

Díky za odpovědi holky, tak to tak beru, tak jsem ráda, že si to se mnou někdo ujasnil :D ... jsem totiž byla zmatená, protože já to tak normálně nemívám.... :00: tak díky holky a hezký svátky.. :a:

Já bych brala včerejšek jako slabou MS. Přece jenom jsi nemohla chodit bez příslušných potřeb. Jinak děkuju za tvou odpověď. Doufám, že příští rok do bříška toho mimíska dostanem:)

Já bych brala včerejšek jako slabou MS. Přece jenom jsi nemohla chodit bez příslušných potřeb. Jinak děkuju za tvou odpověď. Doufám, že příští rok do bříška toho mimíska dostanem:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky