Hormony

21.12.2008

Ahojky!!Mám takový dotaz,jestli některá nevíte,proč některá hormonální výtok má a druhá nemá. Já ho totiž v prvním těhu neměla vůbec,čekala jsem chlapečka,dost jsem chlupatila,takže hormony jsem měla asi víc mužských,tak asi proto? No a teď ho mám už přes 14 týdnů,vůbec nechlupatím,dokonce bych řekla,že je toho míň,jak před těhu,mám suchou pleť a čekám zase chlapečka. Tak to nechápu, při jakém hormonálním bláznění teda ten výtok je a proč se nazývá hormonální. :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Macinka2

Taky vše popíráš v tom případě. Takže je to hormonální výtok,ale kvůli čemu je? To asi nikdo neví. Doktor mi k tomu nic neřekl. No,já se hlavně bojím,ať to zkrátka zase nevěští dřívější porod,jak jsem měla u prvního v 37.t.

In reply to by KáKa

Tak děkuji moc!!! Taky ale doufám,že to není spojené s přenášením!!! :s: To si člověk nevybere,že? Už je vás tu dost,co přenášíte!!! Jsem zvědavá,jestli se to rozjede přes ty svátky!!!! To potom pofrčíte jedna za druhou!!! :a:

In reply to by Macinka2

Tak to jsi mě uklidnila!!! To jsem ráda!!! Já myslím,že jsem si ten první předčasný porod zavinila sama. Byla jsem moc aktivní,prostě jako bych ani těhotná nebyla,vše jsem dělala,myla okna ještě v 36.týdnu,byla na 5-ti hodinové procházce,jela 6-ti hodinovou jízdu autem a ještě k tomu denně sexovala.Jak teď čtu,jak si mnohé holky dávají pozor a raději jen odpočívají,tak už to taky raději tak dělám!!! :a:

In reply to by kockral

Ted jsi mě rozesmála :s:
Já přenáším už týden a neumíš si představit, co všechno dělám a jak jsem akční! Vánoční úklid už mám 5x hotový, lezla jsem i po oknech, denně dlouhé procházky, běhám po schodech, skáču na míči, denně sexuju, denně horká vana, zkouším i červené víno (samozřejmně lehce) a NIC!!! Holčince se ven prostě nechce!
Každé miminko je prostě jiné a vyleze si ven, když chce a ne když chceme my a můžeme se stavět třeba na hlavu! :a:

In reply to by KáKa

No jo,ale my sexovali úplně,takže i sperma,víš? Až na konci těhu jsem zjistila,že jsme to vlastně pořád vyvolávali. Už v 36.týdnu jsem byla otevřená a malý měl tak dole dupku,že jsem ji nahmatala,když jsem se dole myla. A bolesti při té jízdě autem? To jsem opravdu myslela,že porodím na cestě.

In reply to by kockral

Ale jo, mimísek je už krásně dole, jsem otevřená na 3 prsty (už 14 dní), ale jinak nic. Přenáším týden, ikdyž druhý termín mám až zítra. Včera mi dělali ten Hamiltonův hmat a v noci mi odešla hlenová zátka, tak snad už se to rozjede.. :00: :///:

In reply to by kockral

Nevím to přesně, ale doktor mě normálně vyšetřoval rukou a pak říkal, že to trochu zabolí, že mi udělá Hamiltona. Úplně laicky, nějak mi pootočil čípek, aby se urychlilo to otevírání. Někdo po tom rodí ještě ten den, někdo třeba do dvou dnů. No uvidím, co to udělá se mnou..

In reply to by KáKa

Jej,tak takový pocit už mám dlouho,už mě asi tak 4 týdny pobolívá břicho,jako bych to měla dostat,ale naštěstí se doktorovi nezdálo,že bych se otevírala,nebo tak,tak doufám,že to ještě aspoň měsíc vydrží!!! A jak dneska,ještě to nepostoupilo? Už se těším,jak budeš popisovat porod!!!

Já nevím proč to je, ale na výtoky jsem nikdy netrpěla a ted ho mám celé těhu. Čekám holčinku a v první půlce těhu jsem byla chlupatá, samej pupínek, mastný vlasy a hrozný nehty. A ted ke konci vypadám super, hustý a lesklý vlasy, krásný nehty, obličej čistej a chloupky všechny zmizely. Prostě si to tělo dělá co chce a je asi úpně jedno, jestli to bude holka nebo kluk nebo jestli bylo první těhu super a třetí hrozný... ;)

In reply to by KáKa

Já jsem právě taky na výtoky netrpěla a teď jsem z toho celá nesvá.Pořád to kontroluju,jestli to není nějak moc atd. Ale je fakt,že hormony jsou svinstvo. U prvního bych to i pochopila,opravdu jsem vypadala na kluka,dokonce mi i začalo bříško chlupatit,ale teď to mám všechno spíš na holku a přesto je to kluk,takže takové poznávací znamení jsou totálně o ničem. I bříško,přibírání do boků atd.,až v tomhle těhu jsem se přesvědčila,že žádná taková teorie není správná.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky