AHOOOOJ holky

23.12.2008

Holky .ja su ale tula :)... prispevky vesele vkladam k leddnackum 2008 .... takze napodruhe... hehhehehe

Ahoj holky,
tak jsem opet tady. Tento takrka tyden byl zahulovej, skoro jsem se nevyskytovala doma. Stale jsem nekde litala, (kamaradky, darky, doktori) a kdyz jsem byla doma, tak se svijela poslikama. No od ctvrtka do nedele jsem je mela fakt casto a silny, tak jsem se tesila na pondelni monitor, ze mi treba reknou ze budu rodit za par.. a ono nic. Fakt nechapu. Je pravda , ze vcera poslici skoro zadni , ale i tak Sad JInak snad vse v poradku, ani mi nic nerekli...
A co vy? Co je tu noveho? Jsme jeste v plnem poctu? Nebo nektera "zradila" Smiling a porodila?
Co hvezdicka ? Romanco, jakpak ty se citis?Co ti poslicci? Jak to vidis s porodem? A co Rumiska uz se uzdravila?
Jdu mrknout na Vase- nase Smiling diskuse, co se tu delo....
Lenka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Leni, to je dobře, že o sobě dáš vědět, už jsem tě taky viděla někde s mimčem v náručí jak na nás stále ještě nositelky prdíš :)Jo jo jsem už skoro v poho, jen to od nás chytil manžílek, takže jak jsem se těšila, že budu obletována tak prdlajs. Opět to je naopak, má dovču a už mi tu začíná chřadnou a hází ta smutná očka. No jinak jsem dopolko absolvovala monitor a prohlídku, tak jsem se dozvěděla, že bych pravděpodobně měla vydržet do řádného termínu, pokud nebudu jančit a nepraskne mi voda - a to já měla celkem v plánu to jančení, protože bych ten příští týden docela brala, dokud máme taťku doma. Tak uvidíme jak se nám povede ... jak už se asi opakuju, už se vidím jak tu straším ještě v půlce ledna :s: Tak si měj krásně, užij si vánoce, kdybychom už se tu nepotkaly a zase se brzy ozvi, ať tě máme pod kontrolou! :///: :a:

Ahoj Leni, jsem si říkala kde jsi, zrovna včera jsme o tobě mluvili jestli jsi nám už neporodila. Já jsem od minulého týdne úplně OK, vůbec nic mi není, už mě nebolí ani ta kostrč a třísla. A jak mi toho 10.12. řekli, že do 14. dnů, tak teď to teda tak rozhodně nevypadá.
Hvězdička také nic, ale to už víš a Romča se uzdravila. Jsme stále v plném počtu.

In reply to by Ruza

Jojo, dívala jsem se, ale ještě jsem ti na to neodpověděla. Můj graf teda vypadá úplně jinak. Ten horní (srdíčko) je takový rozkminatý celkem dost. Ale ten spodní je taková sinusoida, ale úplně pidi, skoro jako rovná čára.

In reply to by Romanca

podle mne taky záleží...na tom přístroji, jak to asi zrovna zaznamenává...moje Mudr. má většinu věcí staršího data. třebas ultrazvuk když mi dělá tak má jen monitor pro sebe a já nikdy nic nevidím :-( a nebo mi tam nechá nějaký rozmázlí obrázek, když vstávám. No a fotky jí to nedělá taky.

určo jsme na tebe nezanevřeli ty náš statistiku :one: já teda teďka připravuji obídek a pka budu muset vyrazit ještě taky do terénu, večer budu připravovat bramborový salátek, aby se do zítra krasně rozležel. jinak u mě je teďka klid...až na naší monču řádí v pupíku jako kdyby se snad těšila na ježíška nebo co :-)
tak dobře pochoď v práci :a:

Ahoj holky, doufam, ze jste na me nezanevrely :)
Ja uz zase musim letet.... ve 12 musim do prace (pro penizky.. tak to nechci meskat :) ) a jeste se musim sprchnout ...tak zatim ahojky a krasny den...
lenka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka