kde budete rodit Pardubice nebo Chrudim

22.12.2008

Ahoj holky,jelikož se to už blíží,tak jsem se vás chtěla zeptat,kdo je z okolí Pardubic,kde budete rodit.Jakou porodnici jste si holky vybraly?Já pořád nevím jestli Pardubice nebo Chrudim.Mám rodit až 17.1.ale myslím si že to bude dřív a pořád nevím kam jít.Tak mi napište lednˇandy,kde chcete rodit.Miki

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky ja uz sem maminka tak snad nevadi ze pisu.rodila jsem v Chrudimi pred 6 tydny svoji holcicku a musim rict super.krasny porodni sal,kde jsem byla celou dobu s pritelem,moc hodny a ochotny porodni asistentky a doktori.stejne tak sestricky detsky ktery se venovali male a me pomahali s kojenim.nemuzu rict na Chrudim slovo spatne.ja se rozhodovala mezi Chrudimi a Hradcem a jsem rada ze jsem si vybrala Chrudim..samozrejme to bylo ovlivnene tim,ze jsem mela rychly porod(2,5 hodiny) a naprosto bez komplikaci,ale i kdyby nejake komplikace byli vim,ze by o me bylo dobre postarano...preji hodne stesti pri vyberu :a:

ahojky, já jsem sice až únoračka, ale jsem rozhodnutá rodit v Pardubicích. Jdu na císaře, takže to budu mít s doktorkou domluvené(pokud to nepřijde dříve). Oddělení se mi líbí, až na jednoho doktora(slavný Mindžák z rizikovky) jsou tam super doktoři, vybavení určitě lepší než v Chrudimi, sály a pokoje moc hezké. Akorát říkají, že ty sestřičky jsou tam protivný, ale to můžou být v chrudimi taky, do toho člověk nevleze. Hlavní je péče o mimi a o tebe. Snad vybereš dobře. pa a držím palečky! :a:

In reply to by misicka 11

Tak pro mě je to taky lepší do Pardubic,ale nevím je pravda,že stát se může cokoliv a v jakékoliv porodnici.Jenže je to měsíc co tam rodila kamarádka a když porodila,tak ji zašili a věnovali se malé a ji dali na pokoj až když ji bylo zle a tekla ji krev,tak ji pak museli otevřít,protože ji nechali placentu v břiše,jak je možné,že na to zapomenou,já to nechápu.Tak nevím no.Pana dr.Mindžáka znám taky,ale nepřijde mi divnej.jen je takovej vysmátej a kamarádskej.Chodím přímo do rizikovky a dnes jsem tam taky byla a naštěstí mám vše v pořádku a na porod to ještě nevypadá.

In reply to by mikinka

Tak tu dobrou zkušenost s Dr.Mindžákem ti závidím, mě teda léčil dost divným způsobem, ale jinak ti doktoři mi tam přijdou super. Já zase znám od známý případ(cca 1,5měsíce starý), kdy v Chrudimi její kamarádce špatně píchli epidurál a doted má problémy se zády a s bolestí hlavy. Ale to riziko je prostě všude, tak to dobře zvaž a rozhodni se správně. Škoda, že nerodíš o chloupek dýl, mě to čeká cca 5.2. :a:

In reply to by misicka 11

Ahojky tak to máš pravdu,člověk nikdy neví,kde co zanedbají.Já doufám,že budu mít porod v pohodě a rychlej a normální a epidural nechci ,toho jsem se bála víc než porodu,ale když má někdo komplikovaný porod tak je to věc jistě dobrá,když to pomůže od bolesti.Kdyby bylo podle mého,tak bych už rodila po Silvestru.A co ti dr.Mindžák blbě naordinoval?Mě jen tedˇ naštval,protože chodím do dia poradny,tak mám od nich papír,co se týče porodu a po porodu,jak se mají řídit ohledně té cukrovky a on si to ani nepřečetl

In reply to by mikinka

Hm,tak to je přesně on. Ani tě neposlouchá, jen si mluví pro sebe - krvácení není, výtok není, bolesti nejsou... ,Mě naordinoval lék, který se v těhotenství vůbec nesmí!!!ještě že jsem se zeptala své gynekoložky a ta mi dala něco jiného. taky mě vyděsil hned ve 22.tt, kdy mi začalo tvrdnout břicho a byla jsem u něj v rizikovce, místo, co by poradil., tak mi 20minut vykládal o potratu - řvala jsem doma tři dny. Ale naštěstí to přešlo a jsem ráda, že k němu víc nemusím. A to máš těhotenskou cukrovku, nebo jsi ji měla už před těhotenstvím??A rodit můžeš normálně??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka