Výsledky krve jsou v pořádku:-)))))))))))))))))

23.12.2008

Ahojky děvčata, Tak jsem tady včera psala, že je mi pějně blbě od žaludku. Včera jsem skoro vůbec nevylezla z postele a oběd dělala až jako věčeři a myslela jsem, že se u té přípravy pozvracím. Bolely mě šíleně prsa a tak jsem si říkala, že asi budu těhule. Ale dneska ráno je mi už líp a prsa mě dokonce přestaly úplně bolet!!!!! Jen mě bolí hlava a jsem slabá jako čaj. Ráno jsem volala na gyndu, ohledně výsledků krve, ketré mi brali před 12.dny a jsou v pořádku :\x: :\x: . Tak jsem ráda :qu: . Dr. se mě ptala co je u mě nového a já jí říkala, že nakonec ovu byla a že se Bt drží stále nahoře a ona říkala, že můžu být klidně těhu. Mám se tak chovat a 6.1. se mám zastavit na utz a uvidíme. Jinak jsem si dělal dneska těhu test a vyšel negativní, ale to jsem čekala.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=65213
Omlouvám, se, že se vždycky tak rozepíšu, ale já se musím někomu svěřit, přítel ze mě už šílí.

Andísku,jsem moc ráda za tebe že krev máš v pořádku,a ten negativní testík???ten může bít klidně zítra pozitivní..takže opatruj se,odpočívej a já držím palečky :one: :one: :one: :one: :one:

Ahojky držím palečky a věřím, že ms nepřijde a 6.1.2009 dostaneš od tří králů ten nejkrásnější dáreček v podobě ultrazvukové fotečky s mimíškem:-)) Hezký vánoce a šťastný Nový rok 2009. Emili

Ahojky Andí, tvůj grafík vypadá naprosto úžasně klíďo to může být mimi v bříšku :e): :q: :h: .... takže pěkně odpočívej a uvidíš no..... budu držet pěstičky a i kdyby to mimi nebylo, tak ovulku máš nádhernou a pamatuj, když ne tento měsíc, tak ten příští určo :qu: ... takže vše nej do novýho roku a ať je mimísek v bříšku.... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka