tak zatím mrška nepřišla

22.12.2008

Ahojky snažilky, těhulky a maminky,

jak se vám daří? Ježíšek už klepe na dveře, že.

U mě zatím mrška červená nepřišla, ale mám moc vysokou bt, posledních pár měsíců jsem ji měla pravidelnou vždy po 28 dnech a teď je v nedohlednu , přikládám grafík:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=65449

Nevím zda už mám zkusit testík, jestli se na něm něco objeví, občas mě je trošku špatně od žaludku ale nic vím, břicho mě nebolí, a prsa jen trošku.

Tak jsem docela zvědavá jak to dopadne kéž by to bylo mimi.

Akorát má trošku obavy v pátek jsměe měli takovou menší oslavu a já to docela přehnala s pitím teď si to docela dost vyčítám, ale v pátek to vypadalo že mrška příjde každou chvílí, a já už potřebovala vypnout ode všeho znáte to, a teď si to docela dost vyčítám. jestli to je mimi tak doufám že mu to moc neublížilo. :-(((
Jsem blka.
Jinak přeji všem snažilkám aby už brzy byli těhulky, těhulkám ať jim krásně roustou bříška, a maminkám ať ji dětičky dělají jen samou radost.
Zatím papa já se pak ozvu jak to dopadlo

Mzliku, já jsem na tom téměř stejně jako ty a taky nevím, co si o tom mám myslet? Včera mi bylo pěkně blbě od žaludku. musela jsem se nutit do jídla a večer jsem dokonce zvracela. Na prsa jsem si nemohla včera ani sáhnout, jak mě bolely a dneska nebolí vůbec, jen jsem nějaká slabá. BT jsem měla dneska nejvyšší z celého cyklu a to bych měla ms dostat ve čtvrtek. Tak uvidíme, co se z toho vyklube.

Měla jsem úplně stejné příznaky jako ty. Testík jsem si udělala, ikdyž jsem tomu moc nevěřila a vyšel pozitivní. Dnes už jsem ve 21tt a jsem strašně šťastná. Držím palečky ať to vyjde...

Dej pokoj s tou červenou potvorou :P ,ty ju uvidíš až za devět měsíců ;) :) :w: Moc ti to přeju mazlíčku :\x: :qu:

ráno si ho zajdu koupit, a testu ho na štedrej den, a pak dám vědět. Snad to vyšlo :-) Moc a moc děkuji za podporu :-))

vypadá to,že si nadělíte krásný dárek pod stromeček :cc): :cc): :cc): moc blahopřeji.Test si udělej,ale bud připravená na to,že ti to třeba ještě nemusí ukázat :||): A oslavu si nevyčítej každý potřebuje občas vypnout a zapařit :qu: :\x: miminku jedna oslava určitě neublíží..tak dej vědět jak jsi na tom,jů...zatím pa pa :a:

ahojky mazlíku, no honem se otesti, jsem zvědavá jako opice ;) a na oslavu kašli :) to se musí, někdy vypnout,víš ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka