Tekutá stolice

23.12.2008

Ahoj holky. Chci se zeptat. Honzik měl od narození takovou sice tekutou stolici, ale s takovýma kouskama. Dneska ráno ji měl klasicky hnědou, ale tekutou, až mu to proteklo na pyžámko a neměl tam žádné kousky. Je to v pořádku? není to průjem? Měřila jsem teplotu a v zadečku má 37,3 mám nějak plašit, nebo je to normální?

ahoj Pechy, řekla bych, když tu stoličku nebude mít častější než obvykle, tak by to nemusel být průjem, prostě jsi měla čistější miminko, než co tady vídáme na fotkách :///:

Ahoj Pechy, ony se ty hovínka blbě popisují, co? myslim, že to je v pohodě. teda pokud je plně kojný, u dětí na UM nevim, jak to je, ale to co popisuješ měl i toník - většinou tekuty s kouskama čehosi, ale někdy taky tmavší bez kousků, někdy svetlou bez kousků ... ono taky záleží na tom, kdy to objevíš, když přebaluješ hned, jak se posrajdil, tak to vypadá jinak, než když na to přijdeš za hodinu (to už je to vesměs vsáklý...) no a taky záleží na tom, co jsi baštila ty ;)
takže buď v klidu....no a kdyby něco - určitě poznáš, kdyby se Honzík choval jinak, nebylo mu dobře, měl teplotu....

In reply to by Tesa

ještě jsem si volala pro info k dr., nechci plašit, ale mám ráda o všem přehled, tak říkala, že po tom 3 měsíci se může stolička změnit a že je možný, že budu mít teď podělaný úplně všechno...hmmm, mám radost :) Prý jestli si ho chci přijít převážit, tak jsem říakal, že tak průběžně vážíme doma a že přibývá, tak říkala, že jestli je jinak ok, že je to v pořádku, že změny u kojených dětí jsou normální.,..to víte no, já chci všechno vědět :)

In reply to by Pechy

teda má pravdu, že v jednu dobu se to nějak zlomilo a byl podělanej všude a podělal všechno. a bylo jedno, jaký plíny jsem mu dala. běžně to měl až za krkem. jo a časem se to taky blbě pralo (vždycky to pustilo skoro samo) a pak mi na všem zůstávaly fleky...no a co baští ty mrkve apod., tak je to lepší (doufám, že na furt, ne jen na čas)

In reply to by Tesa

radost. já si libovala, jak mi nikdy nic neposral...a teď tohle!!!Néééé :s: :s: No hlavně že vím, že je v pořádku, to mě uklidnilo, jsem si říkala teď před vánocemi se budu stresovat ještě o Honzulku, aby byl v pořádku, tak nemusím :) To jsem zvědavá, zda mi ten flek z toho pyžámka pustí :)

In reply to by Pechy

Ahoj já to vždy co nejvíc vyperu v ruce a pak do pračky, protože to jde fakt špatně vyprat.Nášemu Honzíkovi totiž protékali na zádíčka plínky vel.3 jak mu byli malý a vždy to jde blbě vyprat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka