Uz jsem po 15 te vzhuru

23.12.2008

Dobre ranko holky,tak maly se pred chvili po 15. vzbudil a to po 20 minutach.Jsem totalne rozsekana a to me dneska ceka pripravit salat a zadelat na vanocku a ospoledne musime s manzou dovalit jeste pro posledni darky.
Malej je trosku nastydlej,ma rymicku tak to buzeni pricitam tomu,ale je to fakt narez,moznaze se mu klube uz ten 6.zoubek,to bylo pred tim taly takove to vstavani,ale myslela jsem,ze me na ty vanoce trosku usetri,pred tim jsme spala treba 6 odin za 3 dny a tak.Paradicka no.

Úplně tě chápu,jak ti je,my vstávali minulej týden i po 40minutách,(po 20ti min to je vážně síla :00: ),11x v noci to je náš rekord,už nám bylo 9 měsíců a pořád se budí,když je mi nejhůř,tak vyhrožuju,že končím s kojením :P ,ale pak to vždycky nějak překousnu a jedu dál :00: .Jediná moje rada je,až budeš mít manžela o vánocích doma,tak mu předej na chvíli malýho a ty si oddáchni aspon hodinu si vyšetři jenom pro sebe :a:

to ti teda loupežník jeden dává pěkně pokouřit....tak ať se zub dneska vyklkube a nastydnutí odezní, ať se taky trochu prospíš

Ahoj, je to je tedy peklicko, ale tak se na vanocku vyprdni, to neni prece tak dulezity a darky zvladne manza sam. Ty si radeji lehni a odpocivej. Manza to musi pochopit, ze jsi unavena. Mejte se krasne a fakt odopcivej :a: Ja byla ted nemocna a manzilek taky musel kmitat okolo malyho a domacnosti, jinak to proste nejde papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka