PŘÍKRM NA NOC?PROSÍM PORADTE

22.12.2008

HOLKY, STÁLE MÁM S MALÝM PROBLÉM S USÍNÁNÍM. DNESKA ŘVAL PŘES 2 HODINY, TO JE ALE ŘEV, ŽE ZALÉHAJÍ UŠI. MĚ TAK NAPADLO, ZDA FAKT NEMÁ VEČER HLAD. UŽ MI TO TADY HOLKY RADILY, ALE JÁ STÁLE TVRDILA, ŽE MÁM MLÍKA DOST. ALE ON TEĎ SPÍ CELOU NOC, TAKŽE PRSA CELOU NOC NEKOJÍ, PŘES DEN KOJÍM PO 3 HODINÁCH A POSLEDNÍ KOJENÍ V PODVEČER JE PO 2 HODINÁCH-ZAJÍMALO BY MĚ, ZDA JE TAM TOLIK MLÉKA, ABY SE MALEJ DOSTATEČNĚ NAPIL A USNUL V KLIDU. DO 3 MĚSÍCŮ SI LEHNUL, CUCAL DUDLÍK A V KLIDU USNUL-TEĎ NEPOMÁHÁ VŮBEC NIC. TE´D MU JSOU 4,5 MĚSÍCE A JE TO ČÍM DÁL HORŠÍ. UŽ MÁLOKDY USNE U PRSA, TAKŽE TEN VEČERNÍ KONCERT JE SKORO KAŽDÝ DEN. ZAČAL TAKY MÉNĚ KAKAT-TEĎ NEKAKAL UŽ 2 DNY, ALE ZATO MÁ STÁLE MOKROU PLÍNKU OD ČŮRÁNÍ. PŘIBÍRÁ-MÁ NECELÝCH 7 KG. TAK NEVÍM. MÁM SE PORADIT S DR, NEBO ZAČÍT SAMA NĚCO DÁVAT NA NOC-ALE VŮBEC SE V TĚCH UMĚLÝCH MLÍCÍCH NEVYZNÁM, TAK VŮBEC NEVÍM, CO BYCH MĚLA DÁT-JEŠTĚ PRÝ EXISTUJÍ MLÉKA NĚJAKÁ, KTERÁ SE DÁVAJÍ KVŮLI ALERGIÍM, KDYŽ MÁ MATKA-JE TO TAK? NEBO SE PLETU. JÁ ALERGICKÁ JSEM, TAK NEVÍM, CO BYCH MU MĚLA DÁT-PORADTE. DÍKY

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já myslím,že na kašičku je brzo..když je kojený..když je na krabici od 4. měs tak kojený děti to můžou od 6. měs...já bych kdyžtak dokrmovala umělým mlíkem..jestli vydržíte do 5. měs. jen kojit..tak pak už můžeš dávat jako příkrm místo oběda zeleninku..ale to uvidíš sama..zas aby neměl malej hlad..

In reply to by Kachka

Ahojky, tak si představ, že když jsem se doktorky ptala, jak je to s tím měsícem na oblale (že pro 6měs. mimi které bylo kojené se má začít se 4měs.) tak na mě koukala jak na blázna, co to plácám... :s: tak nevím... :wink:
Danielle a Filípek

Ahoj, my měli to samé, když jsem kojila, malá po večerech buď ječela a nebo odmítala spát a furt na mě visela... přibírala okolo 100 - 130 gramů za 14 dní. Ale byla spokojená a kdykoliv si řekla o baštu, tak ji dostala. Když už jsem neměla mlíčko já, dostala těch 120 ml Beby a byl klid, ale spala jak kdy, někdy usnula okolo osmé, jindy až po půlnoci.... teď už bohužel kojím jen opravdu minimálně a musím uznat, že jednu výhodu flaška měla, malá mi bez protestů usíná po koupání okolo 20. hodiny a spí do těch osmi, dnes dokonce do deseti do rána. Někdy má taky úlet, že "paří" do půlnoci, ale nebrečí, spíš víská, brebentí a chce si hrát... tak si ji beru do babyvaku a mám klid... Já bych zkusila odstříkat a na noc ho tím mlíčkem dokrmit, když ti to mlíčko nesní, tak si ho namraž do zásoby. Ale s kašema bych se poradila s dr, jaké můžeš dát. Já dávám jen mlíko, malá nechce ani čaj, ale kámoška kupovala namléčné kaše, ale ty jsou až od čtvrtého měsíce... Jinak jsem taky alergik, dávám Beba HA... nebo Nutrilon, ale to se ksichtila, takže zůstáváne u Beby

já řešila stejný problém. Přes den jsem kojila po třech hodinách od 5 odpo hrozný řev klidně až do půlnoci a nad ránem znova. Mléko mi teče samo, tak jsem si říkala, že nás trápí bříško...... Dnes mě Dr vyvedla z omylu, málo jsme přibrali. Byla na mě dost "hustá". Mám normálně nakojit tak těch deset minut a pak mu nabídnout flašku s nutrilonem. A světe div se, my spíme bez řevu už od osmi hodin. Na večer mi tady ležel v polohovačce broukal si a pozoroval a taky bez řevu. A to poslední kojeni v osm si ani nutrilon nevzal jen ode mně. Mám známou na dětském a ta mi poradila, ať ho teď 24 hodin sytím co kojení to nutrilon, kolik vypije a od zítra to zkusíme ob kojení přikrmit.
Nevím, zda ti to v něčem pomůže. Snad si z otho něco vybereš. ;) Hlavně prý nesmí mít zelené tekuté hovínko. Jo nám je šest neděl. :a: :a: :a:

taky si myslím, že hladem to být nemusí. Honzulka měl kolem toho 4. měsíce taky takové hodinové koncerty. Až mně z toho bolely uši. Příkrmy jsem žádné nedávala. Bylo to jen takové jeho řvací období. Syn od kámošky měl taky takové období v tomto věku. Ona nekojí, takže hladem to být určitě nemohlo. Teď už Honzulka zase pěkně usne u prsu. Je mu 5,5 měsíce a je to dobrý. V noci se sice asi 3x vzbudí na kojení, ale vždycky si jen trošku cucne a zase usne. Někdy se stane, že se kolem deváté vzbudí a do jedenácti ne a ne zabrat, ale hladem to není. Většinou dělá blbosti a směje se. Dokud ho nechci uspat. To je pak šílený řev.

In reply to by kuratko211

tak naše je stejně stará a nějak jí to nepřechází... minulý týden byla vzhůru do půlnoci a ve tři ráno jela nanovo...kdy už to skončí:).):)

To je pravda, zkus odstříkat...a uvidíš kolik...i když myslím, že neodstříkáš tolik, kolik by si vypil prcek.
hlady to být nemusí...naše malá taky večer řve jak tur...teď je to tedy od zoubků, ale v těch 4 měsících jsem nevěděla. Zkusila jsem jí dát na noc Nutrilol, ale stejně se po něm vzbudila za hoďku a plakala jako obvykle. Ještě ke všemu jí nedělal dobře.
Teď už nekojím, dávám Babydream a jsem s ním moc spokojená.
A i když jí teď už dávám večer kaši...tak žádnou změnu taky nepozoruji.
Prostě a´t dělám, co dělám, večer vždy provází křik. A to ještě uspáváme na míči.
Takže pokud by na to, proč mimi takhle pláčou, přišel, budu do smrti vděčná :)
A jestli přibírá v poho...co píšeš, m\slím, že jooo, tak bych to na hlad neviděla. A kakat nemusí...prý pár dní...a jestli ho bolí bříško, zkusila bych Babycalm, nebo fenyklový čajík...mám to ověřené, funguje...

nemusí být hladem. Já bych zkusila, jestli máš nějaký odstříkaný, tak mu zkus po kojení ještě dát...nebo zkus obě prsa a uvidíš. Možná chce být jen s tebou :) Ještě bych zkusila tohle, než půjdeš do příkrmu :)

In reply to by Pechy

dávám mu obě prsa. ale s tím odstříkaným je to super rada-mám na mrazáku 3 kelímky. jak začal v noci dlouho spát, tak si prsa ještě nezvykly, tak odstříkávám někdy. zkusím to třeba zítra. díky moc

In reply to by Pechy

problém u nás je i ten, že on řve i když ho chovám, to mě mate. je ospalý, tře si oči, pomalu je i zavírá, ale něco mu nedovolí usnout. dneska došlo i na rektární trubičku-ani prd-doslova, takže prdy to nejsou. stále nevím, co ho trápí :-(

In reply to by Kylli

jinak mě tohle Honza dělá taky, když už je přetažený a nejde mu usnout. V kolik ho dáváš? Třeba toho má fakt dost a nejde mu to...vem si sebe, když ti nejde usnout, jak jsi naštvaná a oni prostě pláčou. JInak ti nemusí kadit i 10 dní - kojené děti to tak mají.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka