Rychlý porod Sandry

22.12.2008

Ahoj těhulky, jsem už s dcerou doma. Porod byl strašně rychlý. V 5:30 mě vzbudilo takový malý lupnutí načež mi vyteklo trochu vody. a hned mi začali kontrakce po 4 minutách. V 6 jsme vyrazili, cesta trvala 20 minut, v autě byli kontrakce už po dvou minutách a dost silný. Když jsme dorazili byla na příjmu dost nepříjemná sestra a nevypadalo, že by jí to nějak vzrušovalo, že se každý dvě minuty svíjím bolestí. Něco si psala na pc a pak milostivě zvedla telefon a zavolala doktorku. Poslala mě do kabinky, ať se svléknu. To se už bolesti stupňovali a navíc jsem začala hodně krvácet, všude jsem jim to tam pokapala,ale bylo mi to jedno. Doktorka přišla a vyšetřila mě na koze, taky dost hrozný.Pak mi sestra řekla, ať se obléknu a že jdeme na sál. ale pořád se tvářili obě že se nic neděje.Asi mysleli, že třeba přeháním, nevím.Když jsem vyšlápla schody, kde je porodní sál (ta protivná sestra to udělala asi schválně, že jsme nejeli výtahem),asi po třech zastávkách (musela jsem už hodně rozdýchávat, řekla bych, že to bylo už každou minutu) chtěli mě napojit na monitor. Začala jsem hodně protestovat, kontrakce byly tak silný a tak častý, že se to nedalo vydržet, když mě utáhly břicho těma pásama. Sestra ( už jiná a i milá) řekla, že to musí být,aby věděli jak se daří miminku. Já jsem ale začala (docela bych řekla hlasitě) protestovat, tak přišla jiná sestra a prohlídla mě a říká úplně udiveně: "No jo vy fakt rodíte" Tak mi to zas sundali a já rychle mezi dvěma kontrakcemi přeběhla na porodní sál. Bolesti byly už fakt veliký a já jen stihla říct, ať mi zavolaj manžela, kterého nechali sedět na chodbě. Po asi 6 silných kontrakcích jsem 2 x zatlačila a Sandra byla na světě v 7:02 s váhou 3360 g a 50 cm. Ta úleva byla nepopsatelná, manžel byl dojatý, malou mi hned dali na břicho a to bylo tak strašně krásný. Na tu hroznou bolest jsem hned zase zapoměla. I přes chování sestry na příjmu můj porod a pobyt v nemocnici byl skvělý. Přeju všem těhulkám co nejsnadnější a nekomplikovaný porod a krásné Vánoce.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuji všem za gratulace. Nemůžeme se na tu naší princeznu s manželem vynadívat, pořád stojíme u postýlky a koukáme,jak spinká. Není nic krásnějšího..

Gratuluji (i k rychlému porodu), přeji Vám hodně zdravíčka a štěstíčka. :one: :)

:? Můžu se zeptat, kde si rodila? Děkuji :a:

Tak takhle bych to chtěla mít taky.Mooooooooc gratuluju.To je krásný dárek k Vánocům.Ať ste zdravý holky :a: :a:

Ahoj, moc gratuluju k holčičce. Porod přímo závidění hodný, moc dobře jsi to zvládla. Přeju vám všem moc zdravíčka a také krásný vstup do Nového roku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka