Honzik má dneska 3 měsíce (tedy už měl)

22.12.2008

Holky, já to nechápu, strašně to letí. Honzik měl dneska 3 měsíce, je to už tak velký kluk. Když se na něj usměju, tak mi div ne skáče po posteli, zvedá nožičky vysoko jak blázen, hračky si bere krásně do rukou, slintá jak hladový pes, snaží se mi přetočit, krásně se směje a má tak úžasný kukadla, že jsem z něj posraná až za ušima. Já chci tenhle věk pořád, ale ne, každý má své. Pak mi bude dávat pusinky, bude říkat mami, ale je to fakt úžasný. Strašně ho miluju, neskutečně moc!!!! :h: :h: :h: :h:
Tady nějaké foto ze včerejška, takhle už je to velký kluk :)
http://www.mojetehotenstvi.cz/spime-1
http://www.mojetehotenstvi.cz/domaci-syr-je-moje
http://www.mojetehotenstvi.cz/takhle-jsem-veliky

pridavam se ke gratulaci k malemu vyroci :///: fotky jsou moc hezke,Honzicek je krasavec,tatka sympatak ;) s tou rozneznenosti vim o cem mluvis,my mame dnes v noci 6 tydnu a z male jsem uplne vedle...preji tobe i tve rodince krasne svatky :a:

Ahojky Pechy, moc krásně jsi to napsala... Taky mi příjde, že tu naši berušku miluji čímdál víc. Honzík je krásnej... a okatej. :one: Tak ať jste zdravoučký a daří se vám. My měli tři měsíce ve čtvrtek, taky nám to uteklo.... :a:

Teda to nějak uteklo ne?? :00: Ne jen že nás předháníte ve váze,ale začíná to i s věkem :s: :s: :s: Teda jinak jak říkám Honzíček je kus krásnýho chlapa škoda že je obsazenej :///: :///:

In reply to by Radushka.

dobrou digitální. Stoupnu si na ní a ona se zapne a dá mi to 0, pak si vezmu Honzuli do rukou a ono mi to dá jeho váhu...přibližně jen. Nevím, jeslti když to ukazuje třeba 6,2, jestli je to 6,1 a něco nebo 6,2 a něco mále přes...

janka.82

Gratuluji. Malej je roztomilej a všechny fotečky jsou pěkný ;) My budeme mít 3 měsíce v pátek. Taky nám to děsně uteklo :a: :a: :a:

janka.82

In reply to by Pechy

Já taky ;) Příští pondělí jdeme na 3 měsíční prohlídku a na očkování. Vy už jste byli?

In reply to by janka.82

ještě ne, jdeme taky v pondělí. Nevím, jestli nám dá Hexu, má pořád reakci na tuberu. Ač mu to už lihuji, jak mi řekli na kalmetizaci (měření tý reakce), tak se to nestahuje, naopak mi přijde, že to má zase víc nateklý, takže uvidíme. Snad už se to zahojí.

janka.82

In reply to by Pechy

My to měli na kalmetizaci v pořádku. Já jsem zvědavá, jak mu bude po očkování a taky kolik budeme vážit a měřit ;)

gratuluju k mini mimi narozkám :k:
taky jsem pořád taková rozněžněná, zaslzená, jak je to úžasný...

In reply to by jajinka223

je to hustý, fakt to nechápu. Roste mi před očima, ale strašně si to mateřství užívám, fakt hrozně moc. Je fakt, že on je zlatíčko. Krásně spinká, pláče jen občas, pořád se na mě usmívá, umí si hrát i sám, prostě láska moje největší

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka