ledňáčci

21.12.2008

ahoj těhulky, jak jste na tom pár dní před vánocema? já zítra začínám 39. týden tak doufám, že se během vánoc nerozsypu a nějak to přes ty svátky vydrží mimčo u mě v bříšku. Včera jsme s manžou nakupovali dárky, úplně pro všechny, protože jsme ještě nic neměli. dneska jede manža sám s kámošema do brna, že prý jedou nakupovat tak prý pojede s nima vybrat dárek pro mě. prý co bych chtěla, já ale nemám tucha, tak to nechávám na něm. Ráno jsem ho i se synkem tomíkem vyhodila do práce, je to zemědělec, tak dělá i v neděli a využila to k zabalení dárků co máme pro Toma. aby to neviděl. zítra se chystám dělat kokosové kuličky, no a douklízet takové zbytky, jako utřít prach a tak, a taky pojedeme nakoupit potraviny na štědrý den a večer, no a v úterý se chystám na bramborový salát, a je to. jo a taky mám v úterý kontrolu na gyndě a pak ještě do Ústí nad Orlicí na ozvy, tak uvidím, co je novýho. a co vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by peťulinka

No mě by nevadilo, kdyby vylezlo na Vánoce, já to jen nechtěla dnes. Protože budeme mít holčičku Nataliu (Natalia) a ta má svátek dnes a ke všemu mám já narozeniny, a to bych ji nemohla udělat. Ale na ty Vánoce už by mi to nevadilo

In reply to by Romanca

Ahojda Romi, tak jakpak jsi oslavila narozky a co jsi dostala? ;)

Dneska jsme se s manžou vypravili na výlet do Rožnova. Já myslela, že tam bude nějaká předvánoční akce nebo tak a ono nic. Doma už máme skoro vše připraveno,tak jsem chtěla nasát ještě trošku vánoční atmošku no a žádné předvánoční trhy - nic... Tak jsme jeli dom a manža mi asi po roce uvařil obídek :s: :a\|: .
Jinak vánoce prožíváme poprvé spolu jen ve dvou (a vlastně naposled) a já, jelikož už se trošku doma nudím, mám už nakoupeno, naklizeno.. zítra zabalím dárečky a pak koupíme a připravíme kapříka a salátek a na štědrý den už bych chtěla jen čučet na pohádky, smažit kapra a maximálně uvařím hrachovou polévku.
Tak holky, ať jsou ty letošní vánoce jedny z nejkrásnějších, plné radostného očekávání.
Pa

In reply to by Nadik

Ahojky, ani ve skanzenu nic nebylo,nebo jste sli jen na namesti a trzak? Se teda divim,tam to preci vzdycky zije. My jsme neslavili, ani jsem nemela naladu. S Bobem jsme si rekli,ze letos zadne darky,ani na vanoce ani narozeniny. A jelikoz hodne pracuje,tak mi nedal ani kytku,nestihl ji koupit. Dostala jsem bonbonieru a dal mi nejkrasnejsi darek-od 24.12.do 5.1.nepracuje.Takze musime s Natalkou zvladnout porod mezi svatky at je co nejvic s nama.Asi zacne vyvolavacka! :-) Od nasich jsem dostala kytky a nutne veci do bytu-penize na kuchyn! Ne sice ani polovinu,ale strasne nam to pomuze. A od tchyne nejaky debilni krem na hubu,jelikoz me nic nesedi,mam problematickou plet,tak jsem to hned dala mamce pro decka do prace.Ja pouzim MaryKay a na ten ona nema...nejaky AVON,ach jo.Co nadelas s tchyni,nic.

In reply to by Romanca

Romi, to je moc fajn, že bude mít tvůj volno a že s tebou stráví svátky. Dárky nejsou důležité, vždyť ten největší ted nosíš v sobě a brzy ji budeš mít v náručí.
Teď určitě potřebujete pořádný odpočinek a ty musíš hlavně nabrat sílu na brzký porod. Tak jsem zvědavá, které z nás se dřív podaří ty naše prdelky vypudit :-). My na to vlítnem hned ve čtvrtek :s:

In reply to by Nadik

Jo přesně. Tak to taky bylo myšleno když jsme řekli, že si dárky dávat nebudeme. Ten nejdrahší mám já v břichu a ten nejdůležitější za chvíli bude hotový. A pak už budeme rodina jak má být. Jsem taky zvědavá kdo to nakonec rozsekne a porodí.

In reply to by Romanca

No jak to tady tak čtu, tak všechny holky, co si myslely, že porodí dřív, nakonec přenášejí a naopak ty, které to nečekaj, rodí dříve :-). Ale tak snad to nebude náš případ. Doufám, že to bude brzičko :-).
Téda, u těch stránek tak letí čas. Měly bychom jít spinkat, ať mají holky nějaký režim :-). Zítra ráno bude náročný den. Brzo ráno poradna, pak zpátky přes Tesco na kapříka a pak už jen přípravy na štědrovečerní večeři. Ale naštěstí přijede manžova segra a ta mi helfne.

In reply to by Nadik

Taky si říkám, že bychměla jít chrupkat, když ráno valím na gyndu. Ale nějak se mi nechce. bob je ještě v práci, ach jo.
No právě, jsem zvědavá comi zítra řekne, před 14 ti dny říkal, za 14 dní rodíte, minulý týden totálně nic a tak jsem zvědavá s čím se vytasí. Abych fakt ještě nepřenášela. Jak pozoruju Lucku a Žanet. Lucka otevřená už 14 dní a nic a Žanet stahy jak kráva a taky nic. Tak nevím.

Ahoj, já dnes končím 37. týden a cítím se až moc dobře, že by klid před bouří?!
V úterý jdu taky na kontrolu a na monitor, tak jsem zvědavá co mi doktor poví.

tak ja som akurat dovysavala, utrela prach a vytrela.....zajtra musime dokupit darky, kapra, velky nakup.....inac bude asi v obchodoch dobry blazinec :o))....navstivit priatelovu maminku a babicku, a zajtra ideme na ozvy a nabery(vysoke jaterky)....a do poradne...uz bezime 39. tyzden....ked deticky nechceli doteraz vonku, nech spon na ten stedry den ostanu v bruskach:o))......inac, vobec sa na porod necitim...vsetky priznaky odozneli a mne je nejak lahko :O))))draha polovicka je na stedry den v praci, pride az okolo pol osmej vecer.....ale hlavne, ze pride....ja si aspon pozriem rozpravocky :o)).....salat ideme robit v utorok a kedze som v zivote rybiu polievku nejedla...u nas je zvyk kapustnica, tak mi mu pomoct uz v utorok :O)) tak uvidime...my sme obaja vynimocny v kuchyni :o))) dufam, ze nevyhorime.....O)))

:a: Tak já ve středu začínám 38tt. a ve čtvrtek jdu poprvé na monitory tak jsem zvědavá.Tak já už mám celkem všechno hotoví,myslím tím cukroví.Bramborový salát budem dělat taky v úterý s manželem on totiž všechno nakrájí to já dělám nerada a já to potom zahňácám a ochutím taky brzo ráno pojedem do Tesca a pak budeme doma dělat stromeček a tak podobně.Pak už jenom vyluxovat,vytřít a je hotovo.A pak už tady máme Vánoce docela se na ně těším,protože to budou poslední Vánoce jenom ve dvou :\x: :\x: :\x: Tak pokud :hu: ryby tak ať Vám nezaskočí kostička a mimísek ať ještě vydrží pěkně v bříšku. :qu: :qu: :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky