klesání váhy - prosím o odpovědi

22.12.2008

Ahojky holky, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli Vám některé začala během 4. měsíce klesat váha. Já jsem od 6tt byla doma na utrogestanu, takže jsem po měsíci a půl na neschopence přibrala i přes nechutenství 1,5kg. Pak jsem se vrátila do práce a po třech týdnech mi váha klesla o 1kg. Tzn. že teď jsem na konci 15 + 5 a přibrala jsem 0,5kg. Je to normální. Mně to přijde strašně málo a bojím se aby bylo vše ok. :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Naprosto jste mě uklidnily :) Teď mě hlavně začala trápit spíš jiná věc a to špatné výsledky screeningu, takže musím na plodovku :r:

In reply to by VeronikaK

ahoj, koukam, ze mame stejny problemy. Nejdrive jsem se zaobirala nizkou vahou, ale kdyz me hnali na plodovku, rikala jsem si, ze vaha byla naprosta banalita. kdybys potrebovala neco poradit kolem plodovky, tak mi pisni do osobnich zprav.
Da se to zvladnout, ale byly to nervy, takze vim, jak ti je. :a:

ahoj Veru,
mela jsem tentyz problem. Zacinala jsem na 55kg a hned od zacatku tehu jsem trsoku vic jedla, hlavne jsem zacala jist maso a tucnejsi veci nez predtim a shodila jsem ani nevim jak na 52kg (mozna i mene). Asi kolem 16tt jsem se zacala z tech 52 kg dostavat nahoru a ted se ani nevazim, jen kdyz jdu na kontrolu :00: mam 62-63kg (pred vanoci:) )

Neboj, nekdo zvraci a vubec neji cšely prvni trimestr, dite si to vezme z tvych zasob. Zkusenost jsem udelala takovou, ze kdo je hubeny, pribere docela dost, aby mimi vubec neco melo. Ja byla hubena. A ted mam 10 kg nahoru a mam to jen na brichu a na prsou. Hlavne se tim nestresuj, Dr. by ti rekl, kdyby to bylo spatně. :a: :a:

ahoj Veru, já jsem do 19tt přibrala 2kg...pak sem skoro 3 týdny ležela v nemocnici a šlo to velice rychle, teď jsem 28tt a mám nahoře 8kg a přibírám celkem pravidelně..Neboj v 16tt ještě nemusíš moc přibírat, počkej pak to půjde tak rychle, že se budeš sama divit

Pellullinka

jez když máš hlad, na co máš hlad (v rámci finančních možností a zásob doma), pokud trpíš nechutenstvím tak se zkus trošku nutit, do práce si připravit svačinku a sníst ji.
já taky hubla, asi (mám pokaženou váhu), ale nijak moc jsem to neřešila - asi před rokem jsem dokončila nabírání cca 12 kil, takže si říkám, že malé má z čeho brát, a když je hlad, najím se.
ale je taky pravda, že nejsem líná si uvařit, takže právě dělám první várku br salátku, a těším se, jak ho ještě teplý spucuju (bude jenom z pár věcí, odmítám vařit vajíčka, např., a uvidím, jestli budu otvírat nové okurky, ale hrášek bych asi měla, že? no... teoreticky brambory, cibule, mrkev, hořčice a jogurt stačí - si myslím)

Já za první čtyři měsíce zhubla 5 kg (díky nevolnostem), ted budu rodit a mám nahoře 15 kg. Vůbec se neboj, všechno doženeš. Mě doktor říkal, že si ze mě mimi vytáhne co potřebuje a nic mu nechybí (asi měl pravdu, malá má už 3,6 kg -takže žádný drobeček :hu: ). Neboj a jak budeš mít chutě, tak papkej! :a\|:

Ahojky, to vůbec neřeš. Já přibrala do cca 23tt jen 2 kila, ale teďka (za týden mám termín) už mám nahoře 14kg. Ono se to rozjede, neboj. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka