nemocná

22.12.2008

Ach jo všichni kolem byli nachlazeni a ted už i já hnusný bacily. :jawdrop: přezkočili na mě chudák mala :girl: ,kašlu a smrkám :( doufám,že se teho brzy zbavím.Koupila jsem si analgetika,ale vubec nezabíraj tak,ted užívám propolisky :dance: tak mě snad dají do vánoc do kupy. :qu: .Přeji všem krásné vánoce a štasný nový rok :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem letos na nic už podruhé - poprvé to bylo něco přes týden, a teď se mě to drží už přes dva týdny, a teprve se to začíná lepšit, takže zítra půjdu na nákup ať přes ty debilní svátky neumřu hlady, a budu se modlit ať se mi to zase nezhorší. taky to "léčím" homeopatiky a čajem, plus kapky do nosu, předepsané doktorkou
řízek a salát dělat budu, to je klasika, ale nevím jestli mám dělat polívu rybí nebo bílou zelnou, a musím zítra nakoupit ingredience... babo raď!

Ahojik tak to přeju brzské uzdravení nám dělaly okna tak jsme se s malou stěhovaly ke tchyni a do toho jsem byla já i malá nemocné takže hnus.Už jsme naštěstí obě zdravé a doufám,žei ty brzo budeš přes dvátečky není co zavidět když je človíček marod.

Ahoj jj vim o cem mluvis ted to lita vsude....me bylo 4 dny fakt hrozne ale ted uz jen obcas zakaslu ale rymu mam furt. Taky me zitra ceka uklik s velkym U....

Ahojky,
já se léčím už dva týdny a pořád nic. Kašlu pořád jak starý tuberák :00: Beru jen sirup Stodal a lipový čajík s medem :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky