Škytání mimíska v bříšku

22.12.2008

Ahoj cérečky,
chci se zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti se škytáním mimíska v bříšku. Teda aspoň doktůrek říkal, že když je to pravidelné, jedná se o škytání - myslím, že kopkání to není, bo to je jiné. Malinká je otočená už dlouhou dobu hlavičkou dolů a já pořád vlevo dole (skoro až blízko k tříšlu) cítím pořád takové to pravidelné a intenzivní "pohyby"-to se tak nazvat nedá. Hlavně v noci, ale přes den taky dost často. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli to není třeba moje vina, nebo si nemám dělat starosti, protože je mi divné, že by se maličká přepila plodové vody tak často a taky tak často škytala. Mockrát děkuju za jakékoliv postřehy a rady. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak Vám Všem moc děkuju za odpovědi a přeju Vám nááádherné Vánoce, ale hlavně zdraví, to ostatní už je na Vás.... :dance: pápá

Je to naprosto v poradku, nemusis se bat ;) Nase mala v brisku taky dost casto skytala a ja se na to ptala doktora a on mi rekl, ze ne vzdy se jedna o skytani, ale nekdy to mohou byt opravdu pravidelne pohyby nekterou kncetinou, ktere mimi vydrzi delat i nekolik desitek minut a pak to pusobi jako skytavka. Ale kazdopadne se muzes pripravit na to, ze jestli mimi casto skyta uz ted, bude v tom nejspis pokracovat i po porodu. Nase mala skyta kazdy den aspon jednou :00: A je to hrozny se divat na to, jak ji to malinky telicko nadskakuje a ja nemuzu vubec nijak pomoct....

In reply to by Ajik81

Ahojky Ajiku,
chápu to dobře, že už máš prcka a škytá Ti mimo bříško ? :///: A jak to zvládáš, resp. jak ji uklidňuješ ? To mi tak ještě scházelo :s: Já jsem taková streska z každé voloviny a ještě mi bude maličká škytat - to to bude záhul :qu:

In reply to by ovecka

Jojo, malinke buodu 29.12. 3 mesice...
Neboj se nic, zvladnete to.. Jen si pamatuj, ze s tim proste nejde nic udelat a proste se musi pockat, az to prejde. Ja mam nekdy pocit, ze kdyz ji zamestnam/zabavim necim jinym, tak to prejde rychleji, ale to je jen moje teze.
Jinak to zvladame moc dobre. Moc si to uzivame. Zacatek je narocnej, ale nevzdavej to a zkus to vydrzet, fakt se to zlomi a zlepsi se to ;) Tak budu drzet pesticky :one:

In reply to by ovecka

No tak psychozou bych to asinenazyvala, ale zrovna dvakat do zpevu mi teda v sestinedeli nebylo... :n: Nechci te ale strasit. Je to hooodne individualni a i kdyz jsem mela pocit, ze to nikdy nemuzu sama zvladnout, tak uz je krize daaavno zazehnana a ja si s malou moc uzivam. Hlavne nepropadej panice a kdyby bylo nejhur, tak o tom s nekym hlavne vcas mluv. Ja si pozvala laktacni poradkyni, na kterou prispiva pojistovna a ta mi fakt moc pomohla. Je super, jak ti rozumi a jak ti na prikladech jinych maminek daji najevo, ze v tom opravdu nejsi sama :one:
Ale preju, aby jsi tohle vubec nepotrebovala a i kdyby, tak uvidis, ze se za par tydnu vse srovna :dance:
Tak krasny Novy rok a hlavne zdravickoooo :\x: :qu: :a:

In reply to by ovecka

No, je to takova radkyne. Vetsinou je schopna poradit se vsim kolem materstvi, nejlip pak s problemy pri kojeni, pokud nejake jsou. Nebo treba s polohama noseni miminka, manipulace a tak dale. Ja jsem dostala letak v porodnici, ale jinak se muyes podivat na net na laktacni ligu, nebo laktacni poradkyne. Nejak tak to urco najdes...

Ahojky, my škytáme každou chvilku, někdy jen lehce, někdy jsou to pořádné žďuchance, až je mi prcíka líto...neboj, je to normální

Ahojky,odkud jsi?Jižní Morava?Přesně to,co popisuješ je opravdu škytání,taky už to cítím skoro v tříslech. Jo a mimi mi taky škytá třeba v jeden den jednou,druhý den zas i třikrát,jak kdy. :///: :a:

vubec nemusis mit strach. Jeto naprosto normalni a moje mala skyta pravidelne 2x az 3x dene. trva to tak zhruba 10min. Pry je to jenom dobre-trenujou branici!!! :cc):

ten náš malej lumpík má taky škitku tak třikrát za den.Nejčastěji večer,když už ležím v klidu.Ale neslyšela jsem nic o tom,že by to mělo být špatný.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky