Včerejší kontrola

22.12.2008

Ahojky všem. Tak jsem včera byla na poslední kontrole v tomto roce. Dr. se mě opatrně zeptal, co takhle vyšetření? Tak jsem mu řekla, jestli to nechce nechat být.....že jako bych nerada, abych tam zůstala o Vánoce. A on povídá, no jo, u vás je zázrak tenhle týden, tak to necháme, natočíme monitor a vy přijedete, až budete rodit, to poznáte. Tak jsem mu byla vděčná, protože kdyby do mě sáhnul, tutově by si mě tam nechali. Malá je narvaná až dole, cítím to při každém pohybu nohama, když se přžetáčím z boku na bok, prostě ta kost mě neuvěřitelně bolí. Takže mi natočil monitor, na kterém bylo za 20min. srdíčko vpořádku, pohyby také, jen 3 kontrakce, ale slabé. Takže řek, že přihmuřuřje oči a ať mažu. Chtěla jsem vydržet do Vánoc, tak teď si dávám limit po Novém roce, uvidíme, ale každopáídně jsem už teĎ V KLIDU, i kdyby se malá narodila třeba dneksa v noci. Pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky moc všem, splnil se mi sen. Nebudu odcházet z porodnice zase sama, bez mimi, a nebudu muset čekat úděsných 3,5 měsíce na to, jestli svůj boj o život vyhraje nebo ne, jsem za to strašně ráda!!!

Gratuluji k tomuhle krásnému "výsledku" a držím moooooc palce, aby vám vaše předsevzetí vyšlo a malá vydržela v bříšku alespoň do toho ledna :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka