Tekutiny ke kaši???

22.12.2008

Moc nikdo mi sice neodpověděl jak je to s těma kašičkama http://www.mojetehotenstvi.cz/prvni-ka-e#comments ,ale ještě jeden dotaz zkusim... nedávají se nějaké tekutiny navíc, když dávám malé kaši na noc jako příkrm ke kojení? Nějak se mi zdá, že se jí hůř tlačí a dost se kroutí... díkkk

Všem Vám moc díky za rady!!!!! Zkusim čajík a uvidíme a s mrkví budu vytrvalá prostě dokud jí nevezme ... :sick: ... zatim se vždycky po jedné lžičce oklepe :!k:

Tak ted nevím zda tě dobře chapu,ale já malé dám večer kači a je nic víc přes den časj a v noci když se mi jednou vzbudí mlíčko kaši dělám mléčnou takže do vody tam je dost tekutiny

Já bych na tvém místě zkusila fenyklový čajik. Mojí dceři chutnal a neteři taky. Každopádně tím nic nezkazís a je to dobrý na prdíky. Je fakt, že po kaši měli obě holky žízeň. Pa a hezké vánoce :a:

cauky ja taky davam kasi na noc jinak jenom kojim a dr mi rekla,ze zadny tekutiny davat nemusim.....terinka teda zadny problemy nema.

Ahojky, tak já nabízím Adámkovi čajík průběžně - celý den - a po "tuhém" příkrmu hlavně. Tj. v poledne po zelenince a když dávám kaši, tak i po ní. Dávám hlavně kvůli tomu, že přece musí mít žížeň, ne? Když sním něco netekutého, tak se taky napiju ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka