prdíky

22.12.2008

Zdravím, potřebovala bych poradit, jak na prdíky. Už dvě noci jsem nespala a zkouším všechno možné, ale moc se to nedaří. Přitahujem nožižky k bříšku, použila jsem i Pupíka na mazání, piju čaje, ale efekt je jenom chvilkový. Budu vděčná za jakoukoli radu. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc děkuji všem za rady. Tuto noc už to bylo lepší. Paní doktorka nám moc kapičky zatím nedoporučuje, malý má teprve týden, říkala aspoň ještě jeden týden počkat. Snad to bude den ode dne lepší. Tak se zatím mějte a všem přeji příjemné svátky a šťastný nový rok.

Tak nám nepomohlo nic... jen čas... a to jsme si fakt užili. Taky jsem zkusila všechno - kromě těch probiotických kapek, nějak jsem neměla tucha, že něco takového existuje... doktorka na mou otázku, zda by měla něco jiného na prdíky odpověděla, že nic lepšího než sab simplex nemá :oci: zkoušeli jsme třešňový pytlík, Sab simplex, Pupík, masáže, cvičení i rourku.... nic nám nezabralo... až když povyrostl, začal se víc hýbat, mrskat nožičkama, tak se "vyprďákoval" sám a od té doby je víceméně klid - co se tohoto problému týče :s:
Danielle a Filípek

nás už prdíky netrápí, ale ještě si dobře pamatuju, jaký je to peklo. Vyzkoušela jsem sab simplex, baby calm - efekt přibližně stejný, probiotický kapičky nám moc pomáhají se zácpou, ale na prdíky podle mě moc nejsou,nejvíc se mi osvědčila masáž bříška po směru hodinových ručiček kolem pupíku, pokládat vždycky chvilku na bříško a fenyklový a kmínový čajík.

Ahojky tak jak radí holky zkusi t bud kapičky sab somlex,nebo baby calm a v extremech probiotické kapky,ale ty jsou drahé:-)Cvičit mazat občas třeba pomoci rourkou do zadečku to taky někdy odvzdušní nahřívat bříško,ale jinak někdy to pomůlže a někdy opravdu nee.Nebo třeba ten fenykl a nebo slaboulinky odvar z kmínu a z toho udělat cajik.Přeju hodně zdaru v boji :qu:

tak já jsem dávala fenyklový čaj,ale poslední dobou mi ho odmítá tak cvičíme na míči docela to pomáhá a malá s toho má ještě srandu. ;)

Pouzivame kapky Sab simplex, mazeme brisko pupikem, piji caj pro kojici matky, davam si pozor, co jim, cvicime s nozickama, tak to jde, ale jsou noci, ze to stejne moc nepomuze.

Ahojky,tak já vždycky dala kapky Baby Calm,prý jsou trošku lepší než Sab simplex,no a potom jsem malého svlíkla,nanesla pupík a masírovala bříško,do pěti minut byl klídek,sice jsem nešla hned spát,protože měl potom skoro vždycky řádnou stoličku,ale po přebalení a dokrmení byl klid i tři hodiny do dalšího krmení!!! Jinak si zkrátka musíš dávat pozor na jídlo,pij fenyklový čaj,odvar z kmínu,mimču taky dej třeba půl lžičky fenyklového čaje,nebo odvaru.Musíš vyzkoušet,co bude mimču nejvíc sedět,každému zabírá něco jiného!!! :a:

Ahoj. Existujou kapky Sab simplex. Nám docela pomohly. Taky jsou nějaký probiotický kapky. Ty taky někomu pomáhaj, ale jsou prý dost drahý. Nám pomáhalo hlavně teplo na bříško. Prodávaj se třešňový pecky v pytlíku. Šoupneš je na pár vteřin do mikrovlnky a pak vydržej docela dlouho teplý. Dali jsme na bříško a ještě jsme s nima masírovali ve směru hodinovejch ručiček a za chvíli byl klid. Prdíky se holt musej vydržet. Za pár měsíců bude klik. Já vím, že mě se to hezky říká, když už jsou nám tři měsíce a máme to téměř za sebou, ale vydrž :one: :one: :one: .

ahoj, my používáme kapičky Sab simplex a docela zabírají, a fakt si dávám pozor co jím..malá se taky kroutí, ale nijak neřve, většinou , když jí dám k prsu , tak se uklidní a usne..Aluša+Nelinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka