Nic nestiham

21.12.2008

Zdravim vsechny maminky a chci se vas zeptat jak muzete vse stihat?moje mimi chce abych vsechen cas travila snim nestiham uklizet ohrat si jidlo no proste nic jakmile se od neho hnu zacne hrozne jecet.je to normalni ze nevydrzi ani minuu sam?je to fakt na zblazneni.

Kliknutím vložíte smajlíky:

já to mám úplně stejný. Sice někdy usne i v postýlce, ale vyžaduje neustálou pozornost. Teď má přítel týden dovču, tak to je fajn, ale jinak mi z toho už taky někdy hrabe. Ani si po ránu nestihnu vyčistit zuby :( . Ale doufám, že čím bude starší, tím to bude lepší. Přeju krásné Vánoce!!! :\x: :\x: :\x:

No , já ti popíšu jak stíham. tady vedle poče je přeplněnej koš s prádlem ( muj malej má šestej smysl, že když zapnu žehličku je protiva protivnej a chce natřásat ) V koupelně je vyházený prádlo, které stíhám dávat do pračky, ale hned vedle je umyvadlo plné vypraného prádla, které nestíham dávat na šňůry. Tak to máme prádlo. Vaření : vařit musim, jelikož mám ještě dvě děti a manža rád chodí z práce na obídek domů. Začínám hned brzo ráno, využívám hotového knedlíku a mám zásoby omáček, do složitějších jídel se nepouštim. Vánoční cukroví jsem napekla po večerech a ve chvilkách, kdy mi s malým pomohl manžel. Teď úklid jo, tak malého si hodim na bok, jednou rukou ho přidržuju a snažím se různé věci dávat na svoje místo. To se mi nedaří, tak aspoň prudim všechny okolo, že když mi nepomůžou, tak mi hrábne :s: ale jelikož jsem hráblá už dávno, tak to s nikým ani nehne. Ale jinak jsem strašně šťastná, že je všechny mam.

kup si satek na noseni a mej ho porad u sebe a budes mit i volne ruce si ohrat jidlo atd :) prvni tri mesice by se meli chovat co nejvic a taky to hodne vyzadujou.

Uvidíš, že se to brzy spraví. Malá má 2 měsíce a už si na dečce pohraje sama i půl hodiny. Nebo ji dám na postel a kolem ní plyšáky a ona jim vykládá :)

Jo jo, tím sem si taky prošla a projde si tím asi většina maminek. Jozíífek nechtěl být ani chviličku sám, pořád sem ho měla na ruce, dokonce i tak usínal, v postýlce ani náhodou. A nic sem samozřejmě nestíhala, kolikrát sem nestihla ani uvařit, no ale přítel měl pochopení :) neboj, za chvíli to secvičíte a bude to ok :)

jojo, je to pravděpodobně normální...naše bublinka vydrří jen chvíli. Potřebuje nás mít pořát u sebe. Když vařím, tak jí musím mít u sebe. Dřív v křesílku a teď ji dáváme do jídelní židličky a taky moc dlouho to nevydrží. Takže vařím třeba když spí (což přes den moc není :)) a nejlepší je, když je doma taťka, moc pomáhá...sama jsem totiž jako neschopná

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka