Zavření porodnice Nový Jičín

10.12.2008

Ahojky holky, které hodláte rodit v NJ. Mám novou informaci přímo z nemonice, ze které jsem se včera vrátila. Ležela jsem tam z vysokým tlakem. Takže rodičky berou naposledy 12.12. do 24:00. Potom bude porodnice již uzavřena a uzavřena by měla být až do 5.1. Takže pokud máte některá v tomhle období termín, tak si zajistěte jinou porodnici. Já už mám zajištěný ValMez.

už si porodila? Já jsem ležela teď od 16. prosince na gyne. odd. ve ValMezu kvůli vysokému tlaku. :-) Vrátila jsem se dneska. :-) Taky jsem původně měla rodit v Novém Jičíně ale budu rodit ve Valu tak mi kdyžtak písni jaký byl porod, natáčeli mi ozvy 2x na porodním sále. :-)

In reply to by johny.bello

Ahojky, ještě jsem neporodila. Já jsem ve ValMezu taky ležela s tlakem, ale od 11.12. a pustili mě 15.12., takže jsem se minuly. Kolik jsi měla tlak? Já jsem byla dneska na kontrole a naštěstí bylo vše v pořádku. Mě teď napadá, že když jsem tam dneska čekala na ozvy, tak propouštěli nějakou holčinu. Nevím jestli to jsi ty, ale bylo to na porodním sále. Mě taky natáčeli ozvy 2x denně. Na další kontrolu jdu 27.12., tak uvidím, co se mnou udělají, protože je to můj druhý termín porodu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka