Hlaseni z UTZ

22.12.2008

Tak jsme zpet z "velkeho UTZ":-)
Mame vse v poradku, aspon to rikal, pac ja se v tech papirech nevyznam-...nenasla jsem tam ani kolik meri, ani kolik vazi (tam jsou dve hodnoty a nevim ktera plati...) tak treba mi nekdo poradite...:-)
Mno a teda....ehmmm....darecek k Vanocum.....bude tooooo....holcicka :-)
Jo jeste zazitky...strkala si tam palec do pusy...bomba bylo to krasne videt...
Pan doktor kontroloval jestli ma vse co ma mit a prej " tak tady je rucicka, na ni ctyri prsticky...........a palecek" :-)))
Pak do ni stouchal aby mu ukazala copak skryva mezi nohama, tak zacala kopat...
Kazdopadne jsem rada... Taky sme dnes koupili prvni tehu kalhoty a jsou uplne bomba pohodlny...
Mno a termin nam zase posoupli az na 12. 5. 09 :-)

my jsme byli na UTZ minulý týden a taky vše v pohodě, hlavně, že jsou naše mimča zdravý. :one: S tou váhou a délkou, to je na prd, já jsem se ptala Dr. a ten mi řekl, že prej asi tak 20cm a na ultrazvuku to není napsaný nikde.. kolik váží, to jsem bohužel asi přeslechla, no aspoň vím, že příště se mám ptát úplně na všechno..
No a ty bys to sama poznala co tam je nebo to vidí jen Dr. těma svejma bistrozrakýma očima? My se totiž necháme překvapit, ale na tom UTZ jsem si něčeho všimla, ale nemohla jsem to vůbec poznat..

Ahojky, tak to gratuluju. Je to krásný dárek pod stromeček, hlavně že jste obě zdravé. Já byla před dvěma týdny, musela sem na ten ultrazvuk třikrát než naše mimi skontrolovali, nespolupracovalo, musela sem chodit po chodbě aby se otočilo. Šťouchali do něj, ležela sem na jednom boku, na druhém... Taky budu mít nejspíš holčičku.

In reply to by kaacenkaa

Tak to ta naše vůůůbec nespolupracovala, neměla svůj den, už při prvním pohledu doktora řekla že je špatně vidět. Nechtěla ukázat nic, doktorka do ní šťouchla, ona se začala zavrtávat ještě víc. Pak už to šlo líp, ale musela sem dvakrát chodit po chodbě. Chodím do porodnice v Podolí, už i do poradny kvůli vysokému tlaku i na internu a budu tam i rodit. Jinak minulé pondělí jsem tam byla poprvé v poradně, doktorka se koukala na ultrazvuku jak se hýbe, jak jí tluče srdíčko a jak je otočená. To už moc neprotestovala. Jinak těhu lacláče mám už asi tři týdny, jsou děsně pohodlné. Z těhu kalhot bych ještě vypadla, zatím na mě těhu není skoro vidět a to mám termín 24 dubna. Je fakt že jsem silnější, takže má různé schovávačky.

In reply to by kaacenkaa

Tak to já mám pohyby už přes měsíc, nejdřív to bylo takové jemné šťouchání, teď jak se jí chce, přes den skoro nic, ale ráno, večer a v noci někdy kope jak blázen. Ale myslím že bude mnohem hůř. Teď je ještě moc malinká, měří přes dvacet cenťáků, ale za chvíli bude mít asi větší sílu...

In reply to by kaacenkaa

Tak to je fajn:-) ono to na pristi rok zatim vypada spis na boom kluku:-) tak je jeste prevalcujem:-)
Mno u nas do ni musel stouchat aby videl pohlavi...ale bylo videt ze je zkusenej a vedel kam stouchnout pac se otocila uplne krasne, sice u toho parkrat vztekle kopla (sem ted zjistila ze lezi stejne jako ve 13tt takze se ji holt asi nechce menit poloha:-)), ale nakonec bylo vse krasne v pohode videt:)
A kam ty chodis? ja do Mototla v praze takze si myslim ze tam je pro ne ztrata casu cekat az se otoci tam si v tom frmolu museji asi poradit...:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka