Porodnice ve FTN

22.12.2008

Ahoj těhulky chtěla sem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s porodnicí a s lékaři ve Fakultní Thomayerově nemocnici.Když sem se tam byla zeregistrovat tak mi prostředí přišlo celkem v pohodě ale jinak nevím.Bojím se že narazím na nějakého blbce,který na mě bude zlej :§) Některé sestry PA umí být totiž pěkně jedovaté :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by lola11

ahoj Lola...tak kamoška tam rodila ttiež a horor... stažovala si na sestry a ked maly dostal zanet do očička že mu museli vymačkavat hnis tak strašne plakala.v tom sestra vošla na pokoj a hovorí: "tak už ste sa zmierila s tym že vaš syn ma blby zanet?" no kundy ....budu 4 mesiace čo som tam rodila ale normalne by som ich uškrtila :)

Ahoj Lolo, je to skoro 14 dní co jsem ve FTN porodila a bylo to báječný. Hlavně PA na porodním sále byly úžasný. Ač bylo ten večer 8 porodů a nevěděly kam dřív skočit tak dělaly co mohly, aby u mě byly co nejvíc. Na šestinedělí měli taky děsně plno a dětské sestry tam byly na směnu max. 3. Snažily se nám věnovat a co nejvíc nám se vším pomoci. Šla bych dotoho z fleku znova ve FTN. :a:

In reply to by lola11

ahojky!ja tam rodila v cervenci
ambulance a sestry tam sou UZASNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Silene mili i Dr jen na jednoho,ale super
na porodnim salu take bomba vsichni desne mili,ale na sestinedeli...to bylo des....sem se ucila kojit sama a nebyt mami,ktera vzdy skocila na Ikem a prevlikla se do doktorskeho mi chodila pomahat koupat malou...a pomahala jak se koji...oni byli neprijembe a ja se jich uz bala zeptat...ale sesty gyn.sou super!!ale ono vse ma plusy a minusi.ja mela dvojluzak tak to bylo super,sme si krasne pomohli,hodne vetrali.....

In reply to by Marika Burder

No hodně slýchávám že super ale že na šestinedělí horor což je pro mě docela blbý jelikož s miminkem neumím zacházet- nebo neumím nikdy sem miminko pořádně ani nedržela tak budu potřebovat se vším pomoct a jestli se tam na mě vyserou tak budu v řiti....tak doufám že budu mít štěstí na samý super lidičky...Pa Martina.

In reply to by lola11

MArti,nelam si hlavu...spolubydlici sou uzasny maminy!Sestry sou sice blby,ale ten maminkovsky kolktiv byl uzasny!sme si tam pomahali navzajem.Ja mela dvouluzak coz je super,tak sme hodne vetrali,nejaky mamky se boji pritom je to nej.A desne sme si tam s tou holcinou pomohli,ja ji pomohla prebalit miminko na poprve a opravdu super az na ten sestersky spolek :-) budes mit cvrcka,tak to zvladnes krasne a pak se ti to bude zdat silene lehke po par dnech :-) na to vzpominam jak sem desne bojovala a pak to najdes lehke :-)

In reply to by Marika Burder

Jo dík.To máš pravdu že si asi s maminkama na pokoji budeme pomáhat...Nechápu jak si někdo může připlatiti za to že bude na pokoji sám- je to sice větší soukromí ale já bych si připadala sama :a: Pa Martina.

najhorši zažitok v mojom živote bola hospitalizacia vo FTN..nikdy v živote som nebola taka neštastna,moja PA bola luxusna a porod nezabudnitelny a krasny ale inak sestry na oddeleni normalne arogantne svine ¨....doteraz sa mi tlačia slzy do oči pretože sme mali problemy s kojenim a musela som si pomoct sama,ked nebudeš mat problemy budu ta mat rady,akonahle budeš mat problem s kojenim alebo niečo ine si pritaž a nemaju na teba čas.... neviem možno len ja som natrafila na take čuzy ale brala som nohy na plecia a utekala čo najdalej od FTN po prepusteni. su dievčata ktore si FTN pochvaluju...ja by som najradšej poslala primarovi stažnost

In reply to by reina

Je to asi týden-přehazovali si mě tam jako horkej brambor a když sem šla na kontrolu tak sem si od nich radši jen vzala výsledky a pelášila ke své praktické-ta je mimochodem zlatá ženská a je pečlivá

In reply to by Chuchi

No a to je právě to čeho se bojím.Některý ty sestry prostě nechápou,že si sama nevíš rady a moc rády tě v tom nechají vykoupat.Jsem na to takovej cíťa,tak doufám, že bude vše ok a že nebudu jejich "drahocenný čas"potřebovat.

In reply to by lola11

žena je po porode ešte citlivejšia než v tehu,ja som cele dni preplakala,nemohla som ten plač zastavit lebo malá nepriberala a hrozili mi dokrmom ale žeby mi pomohli???? važili mi ju každy den a ja som ju mala stale prisatu na prsu,z toho ma teraz zavislost na mojom prsniku a má ma namiesto dudlika lebo ju tak naučili v porodnici a teraz s tym bojujeme.ked som sa bola spytat kolko teda pribrala tak mi sestra od kompu zakričala uplne chladne: "ešte vam zhubla 30g"!!! tak som sa otočila na pate a s revom sa vratila na pokoj a tak bečala asi 3 h....už ked som sa tam boal registrovat tak boli na mna neprijemní,niesom žiadna cigna ani socka a keby som mala vtedy silu tak ich tam všetkych pošlem rovno do pi..nakoniec mi mamka ktora bola so mnou na izbe dala klobučiky a malá pribrala behom dna 150g!!!problem bol v mojich bradavkach a oni to nevedeli,radšej ju nechali schudnut viac než 500g a stale mi pchali že mam odsavat a masirovat a neviem čo ešte a bradavky som mala uplne rozkusane bolave !!!!

In reply to by Karluša

Presne!!!!!!!!!!!!!!!!souhlasim!sou to kozy!!!!!!!!!!!ukazali mi to jen jerdnou a zbytek sem se musela ucit sama a jak sem bojovala,ale na konec se mi to povedlo,uz nikdy rodit tam!!mama tam rodila 2krat a pochvalovala si to...ale ja tedy ne,byla sem desne neststna z nich

In reply to by Chuchi

Tak to muselo být dost těžké.Já mám naštěstí takového rázného přítele-ten mě snad bude bránit.Já sem jinak taková,že sem na každého za každé situace milá a očekávám to i od ostatních-haha sem naivní.Na druhou stranu ty husy tam za to dostávají zaplaceno a já nejsem žádná jejich onuce tak si to snad uvědomí....jinak budu plakat jako ty :§)

In reply to by lola11

ja mám tiež takeho manžela, možno by tu sestru kvoli svojej manželke a miminku i udrel lenže musel chodit do prace a ja som na sestry uplne zabudla ked prišiel za mnou na hodinu.... pozor na taku tlustošku babochlapa..to je kunda prveho kalibru! tej sa vyhybaj aby si nebola smutna,je to detska sestra,gynekologicke boli celkom fajn,tie detske su kurvy ale tiež nie všetky.a doktorka mi jedna vravela že malá má žloutenku nech ju davam k oknu,3x denne jej merali bilirubin a ked som sa inej spytala či je to už lepšie s tou žloutenkou tak mi vravela že malá žloutenku nemá. :n:

In reply to by lola11

Jo a to ti pak ještě řeknou at nebrečíš a nic víc, jsem chtěla po deseti dnech už dom a sestra mi oznámila, že nesjou výsledky, tak určitě tam ještě musí zůstat, jsem to obrečela a ona jen nebrečte. Bxh ji chtěla vidět na mým místě.

In reply to by lola11

Jo přesně, já tam tenkrát ležela prvně,navíc vlastně po operaci, s miminem, hormony rozhozený a jsem tam šla s tím, že mě za čtyři dny pustí a tam ležela 14 dní., Jsem po týdnu obrečela i když ten můj šel po návštěvě domů. Fakt to bylo šílený. Snad too budu mít tentokrát lepší.

In reply to by Karluša

zažila som žensku ktora vravela pred sestrami že ich bude vychvalovat kde bude chodit....ťukala som si na čelo a ešte ked odchadzajuce mamky nosili sestram niejake dezerty a podobne...nasr.t im do ruk!!! hej a tie frazy "nebrečte " a "to bude dobry"!!!

taky by mě to zajímalo - jsem tam registrovaná na květen.
vím, že tam chodí můj gynekolog, což by bylo super kdybych na něj narazila

ovšem moje poslední zkušenost s nima je dost blbá - byla jsem tam na pohotovosti, s kašlem trvajícím 2 týdny mě tam poslali z normoš pohotovosti, a doktor byl fakt debil, ale na debila narazíš všude možně. sestra byla v pohodě. (navíc, kdybych se tam dovolala, tak tam neprudím osobně)

ježíš, lolo, to píšeš ty? no to je super! tak se tam možná uvidíme na sále!!!

In reply to by reina

Tak to se tam třeba potkáme-mě zatím s termínem nehýbají ale co není může být.Tak kdyby sme se tam nepotkaly tak dej vědět jaký to tam je :one: Já sem tam ted taky byla na pohotovosti a na infekčním a je fakt, že se chovali jak burani-s jednou sestrou se tam přítel pohádal na chodbě- MÍSTO POZDRAVU K NĚMU PŘIŠLA A PREJ" CO TADY CHCETE"to je přístup.Ale když sem se byla registrovat tak tam na mě byli milí.A co ti řekli?Taky máš přijít až měsíc před porodem?Ty to máš apon hezky blízko viď?

In reply to by lola11

jojo, 10 minut pěšky, takže v pohodě :)
já tam před 3 roky ležela na interně, jedna dr super, jinak nic moc, a houby komunikace mezi dvěma směnama, krize krizovitá, dokonce mi kvůli jejich blbosti museli nějaké testy opakovat.
a teď jsem tam byla v noci z pátku na sobotu na gyndě, a v sobotu ráno pak na plicním, a z toho pak opět na vyšetření na interně a zpět na plicní - no plicní super doktorka, interna kreténi.
uvidíme která tam bude rodit první, a taky jestli nás náhodou pak na poslední chvíli nepošlou jinam - vždyť to znáš, ne?

Zkušenosti nemám, ale tchyně tam rodila obě děcka kdysi dávno a švagrová taky už před nějakým časem ty svoje dvě a nijak si nestěžovaly, tak se snad nic od tý doby nezměnilo. Jsem tam původně chtěla taky, ale bylo plno, tak jdu do Podolí.Ale víš jak, na blbce můžeš narazit všude, at je porodnice sebelepší.

In reply to by Karluša

Tak to je paradox-já chtěla do podolí a tam mi řekli že mají plno tak sem šla do Thomayerky :!k: V Podolí rodily dvě kámošky a říkaly pohoda.Jinak já mám takovou smůlu, že až budu rodit tak budou mít službu určitě samý "hovada"- na druhou stranu si říkám, že v tu chvíli mě to asi tolik zajímat nebude :||):

In reply to by lola11

Jak se to vezme, já byla na vyvolávání, nejdřív mě vyšetřovala nějaká šílená doktorka, která se do mě násilím cpala, že to bolelo. A ještě měla kecy, pak jsem byla na rizikovým, tam to bylo fajn. Druhý den ráno jsem pak nakonec skončila na operačním sále a šla na císaře, tam měli fajn přístup, šílený zážitek mám z Jipky, noční směna skvělá, ale pak druhý den dopol. tam fakt byly sestry, který na nás nějak prděly, si tam popíjely kafíčko, hihonaly se a jsem je tam otravovala hodinu, že mám žízen, jestli můžu dostat něco k pití. Hrůza. Na šestinedělí to celkem šlo, ale byla tam fakt dost nepříjemná sestra, která mi lezla krkem pokaždý, když jsem ji viděla. a trochu mě fakt štvalo, že když jsem měla nějaký problem, který měla řešit dětská, tak jim to ty ženský sestry ani nevyřídily,ale zas ty dětský byly úplně skvělý. Jsem měla nějaký komplikace a pořád horečky, tak to taky bylo zajímavý, jedna směna mi říkala, co chci, jsem po operaci a pak se to vyměnilo ahned lítali jak blbý, že musí zavolat doktora, že to není normální. Takže bych to viděla padesát na padesat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka