bolest

22.12.2008

Ahojky nastávající maminky, chtela jsem se zeptat, jsem ve 24.tt minulou stredu jsem byla v poradne vše ok.,.ale už dobre 3dny me pobolívá na leve strane v podbřišku, dalo by se řici, že je ta bolest obdoba jako když je namoženy sval...setkala jsem se s tím nektera??bolí to pri chuzi a i vnoci když si chci jen nohou treba prehodit deku tak je to bolest jako blázen...myslíte že jde o namoženy sval??jinak mala kope a je vše ok.,¨diky Katka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky, no to je prave to, že bolest delohy je trošku jina než to co mám ted a nebolí to jen tak..ale jen když se zvedam a nebo chodím, když ležím nebo sedim , sotjím tak nic,..takže asi važne nataženy sval...jinak si to mažu klasickou Alpou, i t ybedra co me bolí, tim nic nezkazím ne??

Já jsem tohle mívala taky a nějak to samo odeznělo.Každopádně pokud by to bylo horší,nebo to trvalo dloho,tak se o tom zmiň v poradně až půjdeš.

Ahoj, možná jsem měla něco podobného, ale až kolem 30 týdne. Určitě to nic nebude, ale kdyby se ti cokoliv nezdálo, tak se neboj zajet k doktorovi! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka