těhotenství???

22.12.2008

Ahojky, holky :a: , jak se dneska máte?? Já dost blbě, včera večer mi bylo docela šoufl a dneska ráno to plynule pokračuje :one: . Prsa stále bolí a jsem nějaká slabá. BT e stále drží nahoře, takže by se konečně po dlouhém čekání zadařilo???? :\x: :\x: . BT tomu odpovídá, jen se bojím, ať nejde dolů :r: http://www.wunschkinder.net/forum/zykluskurven/0/action=edit/nummer=1/z…. Zítra nebo ve středu si zkusím udělat těhu test, chtěla bych to říct příteli u stromečku, tak doufám, že by na testíku mohlo být něco vidět. Jinak se mějte hezky a užijte si vánoce. Pak napíšu, jak jsem dopadla.Andisek :\x: :a:

Já jen držím palce, aby v den předpokl. ms neklesla!!!! A aby tam ve Tvém bříšku byl dáreček :)
Na grafík jsem se dívala, vypadá dobře, ale mně klesá BT až v den MS, takže vydrž!!! A neklesej :)

Andísku tak snad už je u tebe mimísek fakt to vypadá dobře na tvý příznaky. Fakt ti moc držím palečky,aby se už zadařilo. :c: :||): :one:

Andísku, já těm grafům vůbec nerozumím, :? ale vím, že pokud je teplota stále nahoře, je to dobrá zpráva, takže moooc držím palečky, ať máš ten nejkrásnější dárek pod stromeček, :cc): :cc): snad ti to vyjde, moc bych ti to přála!! určit dej za včasu vědět, jak ti dopadl testík, jsme celá zvědavá :s: :s:

Andísku,tak to by byl ten nejkrásnější vánoční dáreček :qu: Moc ti držím palčky aby se teplůtka držele v horní linii:one: :one: .Já zrovna procházím první menstruací,takže jsem ráda že přišla a vím že snad je vše v poho...Tak měj se a držím jak můžu :one: pa pa M.

In reply to by Monulka81

Ahojky Moni, tak to je super, že dorazila ms. Aspoň jedna pozotivní zpráva u tebe :\x: . Často na tebe myslím a přeju ti, ať nám tady brzy napíšeš, že je ti taky blbě a na tetsíku máš krásně rudé // čárky :\x: . Jinak prožij krásné vánoce a v novém roce ti přeju brzo mimíska do bříška, kterého budeš nosit krásných 9 měsíců pod svým srdíčkem :one:

In reply to by Andisek

Jo,jsem ráda že alespon menstruaci mám dá se říc v pořádku... :w: :w: Tak na ty dvě čárečky v příštím roce se také moc těším :qu: :qu: ..I já tobě a celé tvé rodince přeji krásné vánoce s tim nejkrásnějším dárečkem.... :e): :q: :||): :cc):

Ahoj Andi, špatně vloženej grafík, nejde zobrazit... ;) ... jinak bych ti to strašně moc přála, já jsem si taky tajně v skrytu duše přála říct manžovi u stromečku o miminku..... ale mimi asi nebude :( ... cítím že mrcha přijde dnes nebo zítra nejpozději.... :( ale do se dá dělat.... tobě držím moc moc pěstičky, aby to bylo opravdu mimi a testík byl pozitivní :qu: ... určo dej vědět... :a: :one: :dance: :c: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka