Termín dle PP 27.4.08, najde se tu někdo další ?

22.12.2008

Ahojky, tak dnes jsem byla v poradně a termín dle PP mám 27.4.08. a dle PM 2.5.08. je to někdo s podobným termínem ?
Jinak všem těhulkám, maminkám a snažilkám přeji co možná nejkásnější prožití svátků vánočních.

In reply to by marie.kost

Ahojky,
to bude tím, že blog, na který jsi reagovala byl z 22.12., kdy autorka byla v 21tt a ty reaguješ 8. ledna, tzn. o téměř o 3 týdny později :-)

tak moc gratuluji k holčičce, já mam sice termín začátkem dubna ale v sekci dubnátek je nás spousta, tak se tam za námi jukni

taky ti sarlotko přeji krásné přožití svátků,já mám podle termín podle PM 26.4.08 a podle UZ 5.5.08 a taky čekám holčinu :girl: tak ať nám to už uteče:)

Ahojky gratuluju, já mám termín tři dny před tebou a měla by to být holčička. Přeju taky krásné vánoce

In reply to by sarlot

Tak nám ji potvrdila zatím jedna doktorka, na velkém ultrazvuku skoro před dvěma týdny. Ve dvanáctém týdnu nebylo nic vidět, ale teď ano, měla nožičky před obličejem a mezi nimi nic, ale doktorka řekla že ten pindík mohl být schovaný ale pravděpodobnost je malá...

Ahojky,
já mám zatím jen jeden termín, a sice 03.05.2009 (podle PM) a zítra jdeme na velký utz, tak uvidím, jestli zůstaneme tady u toho nebo dostaneme i druhý :-)

K Tvému přáníčku se přidávám :qu:

In reply to by sarlot

Zatím nevíme a asi ani vědět nechceme, ať máme nějaké překvápko :-) Vypadalo to, že manža se mnou zítra nebude moct jít, tak jsem uvažovala, že si to nechám říct a budu dělat, že to nevím, ale nakonec to manžovi asi vyjde a půjde taky, takže uvidíme za 4 měsíce a kousek :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka