Výsledky skríningu

22.12.2008

Ahoj holky může mi někdo poradit?Dnes sem si vyzvedla výsledky a skríning mi vyšel neg ale těm ostatním číslům nerozumím.Riziko M.Down 1z39000 v termínu,Riziko NTD 1z2300?Je to dobře nebo ne?Doktorka řekla že je to ok ale sama nevím,nerozumím těm jejich termínům.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ty čísla jsou myslím,jaký je riziko, že bude mít dítě DS, tzn. že 1porod z 39tisíc, takže pravděpodobnost dosti malá. Ale úplně přesně ti to nevysvětlím. ale je OK, sestra měla snad 1z 3set, a malá je v poho.

In reply to by Karluša

Tak dík trochu sem se uklidnila :\x: .To je masakr všechna ta vyšetření a člověk se ještě k tomu nesmí stresovat :spid: No aspoň si budu moct v klidu užít Vánoce :qu: Ještě by mě zajímalo kdy mi řeknou co to bude :cc): :!k: .Říkají to automaticky nebo tě musí někam poslat?Kamarádka za to platila 600,- tak sem z toho všeho tak nějak jelen :n:

In reply to by lola11

Platila za to aby ji řekly jestli bude mít holčičku nebo chlapečka?? :n: :n: Tak to jsem ještě neslyšela.Určitě až to uvidí tak se tě zeptaj jestli to chceš vědět.nebo se zeptej až půjdeš k doktoru.Mě to řekly taky dlouho asi až ve 23 týdnu nebo tak nějak.

In reply to by lola11

Asi záleží na doktorovi, někde za to chco stovku někde nic. Většino jsou schopný to přesně určit ve dvacátým týdnu na uz, ale i dřv. Nebo třeba vůbce, záleží taky na mimi, jak leží a chce se necht odtajnit, u malý jsem se to dozvěděla až měsíc před porodem.

In reply to by Karluša

No to je přesně co nechci-člověk nemůže pořádně nic nakoupit.Zatím sem pořizovala věci v neutrálních barvách ale moc toho nemají.Tak já doufám, že mi to řeknou co nejdříve :00:
Na další prohlídku jdu 8.1. tak vám pak dám vědět :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka