může mít kojený mimčo průjem?

22.12.2008

čau holky, tak mam asi blbý dotaz, ale může mít plně kojený mimčo průjem,? já dneska malýho přebalovala, a měl to trošku víc vodový... díky za odpovědi!! já jsem totiž teď nějak nachcípaná, tak už asi z únavy řešim kraviny!! snad to nějak do štědrého dne přestane, těšíte se na vánoce?? já moc, i když budeme u tchánojc, ale budou to první vánoce s naším prckem!! a zítra máme s přítelem výročí 6 let!! :-)) krásný Vánoce!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,no,když jsem malého kojila,tak mi přišlo,že má právě jen tu řídkou stoličku. Až jsme začali zařazovat tuhou stravu,tak se to upravilo. :a:

In reply to by kockral

no to asi bude tím mastným tedy, tchýně totiž včera uvařila omáčku, ta mastnota tam úplně plavala, ale jelikož jsem taky za vybíravce, tak jsem to snědla,abych zase nemusela něco poslouchat!! já tedy mastný moc nemusim!! nachlazený snad neni, pořád něco povídá. ale jak jsem nachlazená já, tak mě to jeho kakání dvakrát za sebou, když chtěl ještě spinkat, a pokakanej neusne, naštvalo, protože pak chtěl zase bumbat, a najednou hodina zase pryč!! :-)) s těma dětma to utíká děsně!!

In reply to by mully

To si piš,že to utíká a počkej,až budeš mít dvě,to teprve bude něco. Na mastné si musíš dávat pozor a já bych to tchýni na rovinu řekla,ona je taky taková,když měl Patrik rok,tak mu dávala na večeři řízek atd.A to nemluvím o tom,když jsem kojila a ona připravila na oběd mastnou polívku a pak na druhé plíčka a játru.Normálně jsem odmítla. Prostě úžasná tchýně!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka