holčiny poraďte !!!!

21.12.2008

Mám takovej dotázek, kamarádka je těhulka a chtěla by jít sama od sebe na odběr plodové vody a neví jestli se za to něco platí, když jí tam nepošle její gynekolog a nesplňuje ten věk od kterého je to automatické. Díkyy moooc za odpovědi!!!

Odběr plodové vody transabdominální amniocentézou 1 170,-
Chromozomální vyšetření plodové vody 7 303,-
QF PCR (AMC) 9 634,-

In reply to by Nesquicek

Děkuju za odpověď, ale jsem z toho trošku beruška :s: maturita mi na to asi nestačí :-) které z těch tří věcí je klasický odběr, při kterém se zjišťuje ten DS??? Nebo prostě to co dělají když ti špatně vyjdou tripl testy?? děkuju

Ahojky,tak to netuším :? ale podle mě jsou ty trippletestya hlavně ten screening v tom 1.trimestru natolik přesný,že je to zbytečný.Nechci vůbec strašit,ale ve špitále ležela vedle na pokoji slečna,které se díky tomu dostala do pl.vody infekce a ten den jí dělali akutního císaře...je to sice jeden případ z10000xxx.....Nadruhou staranu,z plodovky je to stoprocentní jistota co se týče zdraví mimi,ale já bych do toho dobrovolně nešla!!!

Ahojky, nevím kolik se za to platí zda to vůbec dělají, ale proč tam proboha chce jít? Proč chce zbytečně ohrožovat miminko? Vím, že to procento je malé, ale já sem ležela v nemocnici s maminkou, které 2 dny po odběru začala unikat plodová voda a málem o mimi přišla...

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

AHOJKY HOLKY .... Nevím proč na to chce jít, já jsem na tom byla, protože jsem musela, ale dobrovolně bych také nešla, prý že mají v rodině nějaké dědičné nemoci nebo co a tak pro svuj klid na to chce jit. Přitom má už 2 děti sice už odrostlé, ale zdravé, takže se jí také divím, že dobrovolně chce riskovat :-( No jo ale vymlouvat jí to nemá cenu, je tvrdohlavá :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka