narocny vikend

22.12.2008

Ahojky holky :) delsi dobu jsem nenapsala, protoze vlastne nebylo co :smich: 23.12 cekam ovulku podle minule ta byla 16DC a teplotka tomu doufam odpovida http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65124/nummer=2 v sobotu jsem mela strasne narocny den. Byli jsme v Praze na vanocnich trzich a jelikoz jsem z druheho konce statu tak jsme stavali ve 4 rano :oci: navic mel znamy jeste bouracku na slovenku (diky Bohu ze se mu nic nestalo,auto je na odpis) tak jsme tam pro neho jeste v noci jeli a spat jsem sla skoro mrtva ve 2 rano, pro me ktera normalne chodi spat v 9 je to masakr :smich: tak myslim ze proto ta teplotka tak stoupla. Co myslite :) Tak preju vsem pohodove Vanoce a hlavne zadne honeni a stresovani to nikomu neprospiva jak snazilkam tak tehulkam ani maminkam :smich: :a:

Ahojky Helusko, no záleží kdy měříš (jako v kolik hodin), ale je fakt, že ta teplotka mohla stoupnout klidně i tím, že jsi šla spát tak pozdě... ;) ...myslím jinak, že teplotka je dobrá a taky jsou koukala, že to máš dobrý s ms..... jen jeden den a pak jen špinění jo? to je super.... :s: to bych taky chtěla.... ;) .... tak držím palečky a snažílkujte pořádně... :s: :a: :one: :dance: :c: :\x:

In reply to by lulubar

No ta ms byla takova poprve v zivote :smich: byla to prvni po vysazeni tabletek, taky jsem cumela no :smich: no merim 5:45 ale v tu nedeli jsem merila v 8:00 tak uvidime ovu by mela byt zitra a uz ted tak trosku pocituju pichani v podbrisku tak uvidime :) no ten muj byl vcera strasne unaveny tak i kdyz jsem se snazila nic nebylo :spider: ale ted to uz napravime :tanec:

In reply to by Heluska11

Heluško určitě, dneska na něj hupsni a je to.... :s: mimísek bude v bříšku :e): ... no já tu ráno psala že se mi rozjela ms, ale asi to tak zase nevypdá :s: ... ráno jsem měla kolem 8 hodiny na slipové vložce krev, takovou loužičku malou a na toaleťáku taky.... tak jsem si letěla pro tampon, samozřejmě jsem se zdržela v kanclu a něco řešila no a došla i s tamponem asi za půl hodiny na záchod a nic... :O ... jsem čučela, jen trošku hnědýho na toaleťáku, ale jinak nic.... tak od té doby vyčkávám a vyčkávám... normálně takhle ms taky nemám, vždycky i před HA, i při braní HA i minulý měsíc který byl první po vysazení se mi ms rozjíždí s plnou parádou do 10 minut... a dnes nic, tak čučím jak tele.... :s:

In reply to by lulubar

No ja nevim nechci ti brat nadeje, ale myslim ze tehu nejsi podle BT ktera klesla :( no ale stat se muze cokoliv klidne muze zase stoupnout, ale me pak taky stoupla a tehu nejsem. No ty nase telicka si delaji co chteji :smich: tak preju at je to vpohodicce :)

In reply to by Heluska11

neboj Helu, mě naděje nebereš, já to beru jako počátek ms a už mám i novou křivku na další cyklus :s: ..horší jsou lidi, co mi naděje přidávají, třeba teď jsem mluvila po telefonu s kámoškou, co je porodní asistentka a ona se ptala co je novýho, tak jsem jí to o tom špinění řekla a ona hned, že jsem těhu, že když mi chybí progesteron a beru celej cyklus Proveru, tak ať se nedivím, že špiním, že dnes špiní každá druhá..... :00: no já myslela, že ji picnu :!k: ... já už jsem s tím srovnaná, že je to ms a ona do mě takhle reje... tak jsem ji poslala, aby šla radši rodit děti.... :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka