Kdo je sobec?

22.12.2008

Ahojky Devcata,

tak by me zajimalo, jestli jsem nastvana pravem, nebo nepravem.
V sobotu u nas byla kamaradka a povida, ze by si rada vysla s jinou kamaradkou, ale ze nevim, co s pritelem, ktery by musel byt sam u jejich rodicu, tak jestli by muj Petr s nim nesel do hospody. Krasne z toho vyslo, ze ja jako matka budu pekne doma hlidat mrnouse a hlidat teplo krbu. Docela me to nastvalo, protoze mi to od ni pripada dost sobecke a jeste vic me nastvalo, ze Petr pujde. Asi jsem hloupa, ale ja bych ho doma samotneho vecer pred Stedrym dnem nenechala.
Takze se v utery vecer budu asi marne snazit sama u televize naladit vanocni naladu, zatim co ostatni se pekne budou bavit u pivecka a vinecka. :§)

Moc dekuju za nazory. Promluva je asi nejlepsi reseni. Vcera jsem na Petra vyjela a bylo mi receno, ze nemam delat sceny. Takze si asi mysli, ze mu nechci doprat zabavu. Coz neni pravda, i dnes jde jeste na veceri od prace. Me proste mrzi, ze je schopny me doma nechat samotnou v predvanocnim case, kamaradce jsem napsala mejla, ale byla jsem plna vzteku, tak z toho asi nic dobreho nevzejde. Ja proste neumim resit problemy s klidnou hlavou a rozumem. :( ://:
Pred chvili mi volala, ale vesela jsem pradlo. Mimochodem, v breznu ma rodit, tak brzy pozna, o co mi jde.
V kazdem pripade jsem se uklidnila, rekla si, at si vsichni delaji co chteji. Ja musim byt v pohode kvuli Stepulkovi.

Já myslím, že jí třeba vůbec nenapadlo, že by Ti to mohlo vadit. Zkus jí nebo Petrovi říct, že se Ti to nelíbí. Chápu, že takhle před Vánoci nechceš být doma sama, ale když si to necháš pro sebe, tak budeš zbytečně naštvaná a nikdo nebude vědět proč...

No je to troško přitažené za vlasy. Ať se jde bavit, ale né na tvůj úkor, když ti to není příjemné. Snad je její přítel dospělý a dovede si zábavu obstarat sám, ne?

Ahoj, souhlasím s holkama, TA KAMARÁDKA JE SOBEC. Nechápu proč do toho vůbec zatahuje tvoji rodinu. jestli si chce vyjít a nějakou kámoškou tak a´t jde a ten její ať si dělá co chce a jestli mu to bude vadit, tak si domluví nějaké kámoše a jde taky někam. Tvého chlapa neznám, tak nevím co ho k tomu vede, že půjde. Já bych teda byla naštvaná i na něho.

no sobcem bych nazvala spíš tu kamarádku :? že ještě využívá jiných, tak měla spíš ona sama nahodit svýmu přítelovi aby si zašel s někým na pivko a ne že mu bude ona dohazovat, kor když máte doma mimíse, mě by to bylo taky líto :r: zkuste si promluvit :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka