//!!!

22.12.2008

Ahoj deníčku, ahoj moje holčiny! :a: Tak jak jsem se tady vztekala jak mi je blbě a že to každou chvíli musim dostat tak jsem dala na Vás a v pátek večer si udělala testík! Je tam :cc): :\x: :\x: :qu: V pátek večer se mi objevily dvě čárky. Jedna slabší ale byla tam! V sobotu jsem si dělal druhý a dneska ráno tam byla druhá už skoro stejně silná jako ta kontrolní :qu: Příteli jsem to musela říct hned protože jsem to samozřejmě nevydržela a ten se mi rozbrečel štěstím :qu: :h: Takže... Ježíšek je ten nejkrásnější :\x: :\x: :one: :c:

Taky se přidávám ke gratulacím moc držím palce aby vše probíhalo jak má a byli jste v pořádku hodně štěstí :a:

Huráááááááááááááá,ajsho mooooooooooc gratuluju,mám obrovskou radost :\x: :qu: ,to je perfektní,užívej si to dvojnásobná maminko :one: :h: :c: :k:

In reply to by kesja

Ahoj Kesji, mooooooooooooooooooooc děkuju. Myslela jsem že se zbláznim když jsem tam tu druhou uviděla. mužíčka jsem tím naprosto knockoutovala :s: :qu: prý že je neplodnej :qu: :qu: :qu: :\x: :\x: :\x: Koukala jsem že už taky brousíš mezi těhulkama tak snad ti to brzo dopadne a budeme se potkávat tam... :\x: :one: :a:

MÓÓÓÓÓC GRATULUJU!!! tak doufám, že až půjdeš k Dr., tak budeš odcházet s úsměvem na rtech a s pozitivníma zprávama :cc): :cc): Měj se krásně a opatruj sebe i fazolku :||):

In reply to by Lenis

děkuju. Dneska jsem Dr. volala. Prý jestli budu cítít že je něco špatně tak mám dorazit jinak prý až po svátcích. Je mi jinak báječně. Žádný strašný příznaky a i ta nevolnost se dá. jak kdyby nic a přitom... Jedno těhu mám už uspěšně za sebou tak snad i tohle bude probíhat dobře. Děkuju za gratulace a kráááásný svátky :a:

Ahoj moooooooc gratuluji :\x: zda se ze jezisek uz zacina nadelovat mimiska do brisek,jupiiiii :qu: :qu: :\x:

Jéééé tak to je moc krásný,tak hezkýho ježíška a zdravího mimíska :\x: :cc): :\x: :cc): :\x: :cc): :\x:

Moc moc moc Vám všem děkuju. Jste moc hodné. Je strašně hezký jak mi tu gratulujete přesto že se snažíte o mimi o hodně dýl než já a mohly byste být naštvané. Moc vám všem přeju krásný Vánoce a do novýho roku štěstíčko, zdravíčko a miminka do bříšek. :a:

MOOOC gratuluji!!!! :\x: Ježíšek se opravdu povedl! Přeji hodně zdravíčka a pohodové těhotenství!!

doufám, že mi to taky vyjde, protože jsem měla ms dostat o víkendu, ale nic. Pokud to nepřijde do stědrého dne, tak si dělám test. Moc si přeju, aby byl pozitivní. Moc ti gratuluju a zároveň závidím.

Ajsho tak velikánská gratulace... :qu: .... já teda mám pocity, jako že to mám dostat, ale testík si teda neodvážím udělat ani omylem, stejně by byl negativní... :( ... ale u tebe to vyšlo, takže moc moc gratuluju, hlavně ať jste zdraví a všechno je tak jak má být.... :a: :one: :dance: :c: :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mocinky děkuju. Jsem šťastná jak blecha :s: Ještě jsem nebyla u Dr. ale doufám že bude všechno ok. Skoro nic mě nebolí :one: jen jsem občas na ránu :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jasný. Budu vám všem snažilkám držet palečky! Moc moc vám přeju taky //

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky