Mimís asi nebude... :-(

22.12.2008

Milý deníčku a všechny holky,

tak se hlásím po suprově prožitým víkendu. Všechno bylo super, i BT se držela krásně nahoře, dokonce 2 dny na 36,7... :D a čípek byl krásně nahoře a tvrdej a zavřenej.... ;) no asi jsem v sobě začala příliš živit naději nebo co..... dobrala jsem Proveru a dnes teplota rapidní pokles dokonce na cover line - 36,5.... no a to je teplota při které jsem minulý měsíc dostala ms.... :( ... navíc mě začali pobolívat záda a vaječníky no a dostavil se i ten pocit, který každá z nás zná, takovej ten vnitří, kdy ví, že to dostane... já to teda čekám dnes nejdýl zítra... :( .... ale když už ta mrcha má přijít :spid: , tak ať dorazí zavčasu a netrápí mě... ;) ....jinak teda já oslavuju alespoň proběhlou ovulku, to je moje první vítězství a doufám, že v tom novém roce budu slavit i to druhé vítězství a příští vánoce už budeme mít mimi alespoň v bříšku, když už ne u sebe v náručí.... :) .... samozřejmě budu informovat, jakmile mrcha přijde.... mějte se krásně holky, všem, kterým to vyšlo a budou mít nej nej vánoce na světě s pozitivním těhu testíkem mocinky gratuluju (i když potají závidím ;) ) :one: , těm co to teprve čekají, ať to nedostanou a nebo ať to netrápí a přijde to brzy (ať je to taky brzo za náma) a prostě všem ten nejlepší vstup do nového roku..... a omlouvám se, že je to tak dlouhý, jsem se potřebovala vypsat...... jo a ještě přikládám grafík.... :s: :a: :one: :dance: :c: :\x:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=1

Ahoj Lulu, to je mi hrozně moc líto. Hrozně sem věřila že to vyjde a nadělíte jí krásnýho ježíška. Ale alespon se nemusíš trápit se zpožděním a testama. taky víš že funguješ a třeba se zadaří hned další měsíc. Já čekám na ovu. snad mi jí to už konečně ukáže přikládám pro srovnání graf. http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=64593/nummer=4
17.tý den začnu ten duphaston a uvidíme. držím palečky aby to vyšlo hned příště.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No snad jo, snad máš pravdu.... ;) .... vím, že ta teplota až tak moc neznamená, že jsou i holky, co jim teplota lítá celej měsíc a stejně jsou těhule :D ... ale spíš než tou teplotou se řídím svými pocity a prostě od rána takovej pocit, že to za chvíli přijde... taky lítám furt na záchod, jak divá :s: ...díky za podporu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka