holky kolik máte kili ve 24tt?

21.12.2008

ahojky holčinky prosím kolik máte kilo ve 24tt? já už 8 a jsem z toho hotová jde to nějak samo a kor ted před vánocema to budu za ty 4 měsíce jako hrošice :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

:s: ahojky,tak ja jsem 24tt. a mam nahore 10kg :pig: ale vuubec se tim nestresuju,za cely tehotenstvi je tech stresu az az,tak se prece enbudem stresovat takovou prkotinou jako je pribirani :00: kdy jindy se muzem bez vycitek napapat kdyz ne v tehotenstvi? :one: :a: :a: :a:

:cc): :girl: Ahojky dneska zacinam 23 tt, a mam nahore 3,5kg, a mam to jen v brisku, zda se mi dost velke, rikam manzelovy ze tam jsou schovane dve :||): :||):

Ivete ahojky holčičky moje moc vám děkuji za podporu, musíme ty vánoce nějak přežít a potom už to sned tak nepoletí ale je pravda, že to máme alspon na co svádět moc vám děkuji a přeji vám všem krásné vánove hlavně hodně lásky, štěstíčka, zdravíčka a hlavně štastná nový rok :qu: at to všem maminkám se všema mrňouskama všechno dobře dopadne a at zvládneme všichni v poho a bez pronbémů porody

Ahoj, jsem konec 30tt a 11kg nahoře, ale nelze to takto posuzovat, jako čistě podle kg. Vždyť každá začínáme na jiné váze. Jen bych doporučila jíst racionálně, aby přírůstky nebyly moc velké. Mně Dr. za přibírání chválí, no ráda bych to zvládla to těch 15kg, to bych měla na konci 70kg. Jo a taky, já nejvíc přibrala tak mezi 13-25tt, teď už to jde docela pomalu, je to také tím, že děloha mi tlačí na žaludek a bránici a když bych se nacpala, tak nemůžu ani dýchat. :( :a:

Ahojky, já jsem na konci 19tt a mám už 5,5kg. Nějak se necpu,ale ani neomezuji. Jen mi nechutná sladké,protože se pořád cpu mandarinkami či pomerančem. Krásné vánoce a ať nám všem chutná :a\|: :hu: Jsem zvědavá až si tady budeme psát v lednu kolik každá za svátky nabrala. Já to tak u sebe typuje na 2kg min. Ale zase jsou to první vánoce,z kterých nemusíme mít výčitky a můžeme vše svést na chutě našich miminek :a\|: :qu: :\x: pa Mona

já jsem ve 23.tt a mám nahoře 7 kg, ale říkám si že do konce jsou 4 měsíce tak těch 8 kg, každý měsíc 2 kg a dohromady to bude 15 kg, což si myslím, že není tak hrozný, taky všude čtu, že pak ten poslední měsíc se většinou i hubne

tak já jsem dneska začala dvacátý týden a zatím mám nahoře jedno kilo. Teď to přibírání moc nejde, protože se starám ještě o naši prvorozenou holčičku a můj doktor mi už skoro hubuje, že už bych něco přibrat mohla. V prvním těhotenství sem přibrala 11 kilo a z toho osm jsem nechala v porodnici. Tak nezoufej a užívej si svátky, pak to půjde dolů samo.

Ivete díky za podporu holky že by senám ukládala voda? no chci vidět jak to potom půjde dolu co?

In reply to by Karluša

já prakticky nevím jak na tom jsem - doma mám váhu zkaženou, takže mé naivní představy kolik jsem zhubla velmi rychle skončily - parchanti koťata mi při skákání po celé koupelně skákali i na elekronickou váhu, a ta teď podvažuje (ano, je to super, ale pak mi vždycky dr naváží normálně)
jsem 18+5 a mám nahoře dle vážení v sobotu v noci na pohotovosti na gyndě cca kilo

In reply to by Ivete

Nevím, žeru, žeru a žeru, ale mám takový pocit, že se mi konečně trochu srovnává hladina hormonu. Jsem po antik. dost nabrala, tak se to asi vyrovnává. Jinak fakt jen žeru. Asi to bude někdo s rychlým metabolismem.

Taky si připadam jako vzducholoď, mam nahoře 6 kilo, ale teď to pofičí přes ty vánoce - to bude nášup. U mě to jde taky samo....to je teda divný..... :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka