Bříško trochu jinak

19.12.2008

Ahojky těhulky, velikost bříška jsme už probraly a teď by mě zajímalo, jak se vaše bříška změnila vzhledově? Myslím tím pigmentovou čáru, vystouplý pupík, chloupky...
U každé je to jinak, tak by mě zajímalo, kdo co má. Já mám čáru a bříško chlupatý skoro jak táta. Pupík nejspíš taky brzo vyleze i když u syna vystouplý nebyl :s: Taky v šestém měsíci vypadám jako se synem v osmém (měla jsem pidi bříško) :00: :qu:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
já zatím nemám čáru ani strie (mažu min. 1x denně těhu krémem), ale chlupatý bříško by bylo a pupík už mám v jedné rovině s bříškem, tak doufám, že ven už víc nepoleze :s:

ahojky, dnes začínám 28tt...bříško mám víc chlupatý než před těhu, pupík vylezlej už snad od 15tt ale pigmentovou čáru nemám a myslím, že mít ani nebudu..Opaluju se sice taky dobře ale tohle se mi vyhlo..Ještě doufám,že se mi obloukem vyhnout strie..

Pellullinka

ahojky,tak pupík mi ještě nevystoupl,mám ho dost hluboko,strie taky zatím žádné(mažeme olejíčkem),čárku taky nemám.akorát ty chlupy na bříšku,jsem chlupatá pomalu jak opice,ale prý zmizí,tak si z toho nic nedělám.

Ahojky,já jsem v 19tt a zatím nic, žádné strie ani chloupky či čára a pupíček je stále schovanej dovnitř jen trochu roztáhlejší jak mi roste bříško :s: pa Mona

tak já mam bříško chlupatoučky světlými chloupky,ale mam tam jeden takový černý a tatka by mi ho chtěl vždy vytrhnout,ale já se bráním. Pupík mam normálně hodně hluboký a ted ještě ani nevyrostl,tak snad se to nezmění

a mam chloupky snad od druheho mesice na brisku, ale jen tam, kde se dela ta cara. Jsem si rikala, fajn, radsi chloupky, nez tu lajnu a sup, asi mesic ji mam taky :( Udelala se mi od pupiku dolu a ted koukam, ze ji mam i tak 3cm na pupik. Teda jen slabou a svetlou, ale je tam. A i kolem pupiku dokola to mam jakoby jinak zbarveny, ale mozna se jen moc pozoruju :D Jo a pupajz vylezl ven a je pekne tvrdej, ale to u chlapecku byva. Jen je to docela neprijemne, jak se mi treba tre tricko, ta kuze je citliva, 26 let byl pupik dovnitr a najednou je venku :(

Ahoj,tak já sem 27+5tt čára žádná,strie zatímtaky ne,chlupy nikde a pupík se mi jen krapítek povytáhl směrem nahoru takže mam jizvičky po piercingu asi 2cm nad :s: Jinak sem děsně průhledná-no prostě jedna velká žíla,jak na prsou tak n bříšku :s: :s:

tak tu čáru tam nemám, ale chloupky jo, ale jsem blond tak jsou takový pidi a jsou vidět, jen když si mažu bříško olejíčkem, jsou takový jako spíš peří, slabounký. Pupík pořád stejně zalezlý. Jsem 22+2

28tt,bříško porostlé chloupky, čáru zatím nemám až k pupíku. Jinak pupík mám dost hluboký, tak mi zatím nevlezl a doufá, ež u toho zůstane :)
Strie zatím taky nic, jen mám na bokách z dob puberty, ale ty už jsou vybledlý.
Prsa o číslo větší a pořád bolej a jsou citlivý. :a: :00: :///:

Jsem 31+3 ,čáru už mám pěknou,tedy trochu klikatou,ale je tam :) ,břicho mám chlupatý víc než manžel a pupík mi vylezl asi už tak v šestém měsíci:)Takže máme snad úplně všechny krásy.co jsme mohli pobrat :s: :a:

Já jsem začala mít bříško taky pěkně chlupatý někdy od 3.měsíce, až jsem se toho lekla! :s: :00:
Ale naštěstí to už všechno opadalo :s:
A čáru a vystouplý pupík, mám tak od 8.měsíce, líbí se mi to, ikdyž manžel je z toho vykulenej :s: :a:

SilvieS

Já jsem 26+6, bříško mám chlupaté a pupík mi vystoupl, zatím žádné strie, poctivě mažu olejíčkem. :)

Jeeeeezisi holky ja jsem na zacatku 14tt a teda pripadam si jak opice :jawdrop: :s: Bricho mam ochlupatele a pod pupikem teda ty chlupy stoji za to...ze by vlasy? :jawdrop: :? :///:
Tak snad neobrostu nez porodim mechem a kapradim :s:
Ale co si budeme povidat, klidne budu mit vlasy na brise, ale at je vse v poradku :s: :s: :s:

Ahojky, jsem 36+5. Čáru nemám, zatím ani strie. Ale mám celý břicho olezlý chloupkama - naštěstí jsem blond, tak je to celkem OK a tak 2 cm čtverečný pod pupkem mám černé chlupy...blééé...doufám, že to po porodu vypadá. Jinak se mi zvětšili všechny ty znaménka co jsem měla na břicho a z některých se staly "bradavice" - tak to pak budu muset vyřezat a doufám, že ty chlupy vypadají.
Vždycky když jsem viděla těhotnou v pokorčilém stádiu těhotenství jak leze pupek tak jsem říkala -fuj, doufám, že mi to nevyleze. No a už je to tady..mám pěkný špunt. :-D

Ahoj, 30tt linea negra od shora dolů křivě a kolem pupíku flek :00: Pupík zalezlý a nevypadá, že by vylezl :s: A břicho porostlé medvědí srstí :r: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky