nedá mi se nezeptat:-)

21.12.2008

Chtěla jsem poprvé zkusit anketku,ale než bych ji vyhodnotila tak by jste se nedočkaly:-)

téma vzniklo na popud mé kamarádky,pač jsme to dnes rpzebíraly....

A tak se jen zeptám,maminky což už dáváte zeleninové příkrmy kupujete jen výhradně bio ovoce a zeleninu?

nekupuju bio. tchýně mi nadělala mrkev z jejich zahrádky, pak jablka za naší zahrádky a ostatní normálně kupuju - jako syrovou zeleninu a uvařim to. sem tam koupím nějakou tu skleničku, ale s úspěchem se to moc nesetkalo, takže skleničky míchám s bramborama :s: .... no a dneska jsem prostě navařila do mrazáku, nebudu denně vařit jednu bramboru nebo pár zrnek rýže, takže mám mraky skleniček v mrazáku, myslim, že do silvestra vyjdeme :s:

mam to kousek do intersparu sem tam něco bio koupim ale většinou normální a pak mám od babičky z zahrádky malá je žrout asi by nas takle vyžrala sni toho docela hodne dneska jeden stehená řízeček a 2 menší bramborky a zmizelo to jak noíc a ještě chtela prso a to je ji 6 měsícu

Výhradně ne, mám ještě nějaké zásoby domácí mrkvičky v mražáku a pokud kupuji mraženou zeleninu, tak koupím bio, ale jinak to nehrotím. Občas koupím skleničku na spestření, ale většinou vařím z kupované zeleniny.

ja varim a varim z obyc zeleniny co koupim v jakym kolik obchode.. kdych mela zit bio tak nemuzu ani na ulicu s malou toho smradu z aut atak.. navi kdo vico davaj do tech co rovnou koupis........

ahojky, já z peněžního hlediska bio nekupuju, to raději koupím hotovku od Hippu, nebo hamé a basta :hu: občas babička uvaří domácí polívku pro prcka jinak přes zimu dělám malýmu doma akorát brambory a rýži :a\|: ostatní je hotové :hu:

In reply to by ivkahof

Tak to výdje na stejno ne?Kupit zeleninu nebo hotovky.
Já vařím,ale hotovku pro případ nouze doma mám taky.-)ALe bio nekupuje,měli jsme něco ze zahrádky od mamky a vybírám zeleninu tak,aby se mi libila na pohled....Prý je na trhu bio mražená,tak se po ní podívám,ale jinak jsme koupila od nowaca myslím bretanskou mrkev,brokolku,květák a jsem moc spokojená:-)

In reply to by LenickaV

no on mi toho zeleninovýho příkrmu moc nesní, takže jedem zatím na malejch skleničkách, kterou máme na 2x, a kdybych uvařila, tak by mi to druhý den nejedl :n: (babi uvaří tu polívku, přetrhnul by se aby to papal a druhý den je to :sick: a nesní ani lžičku) takže tak :00: jinak mi už ochutnává kde co - ráno snídám vánočku, tak se připlazí a otvírá pusu, no sní asi tak velikosti vlašskýho ořechu :hu: dneska mamka dělala rajskou, no dostal ochutnat na kousek knedlíku a šup - mamko haaaaaamm :hu: :hu: :!k: :!k: :!k: ale je to opravdu jen jeho slabá chvilka a zítra by už rajsou nejedl :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky