Srie - máte je, nebo ne?

21.12.2008

Ahoj, chci se zeptat, jestli mate strie nebo ne. Jsem ve 23tt a snazim se pravidelne mazat (i kdyz jsem cetla, ze je to podminene spis geneticky) a zatim nemam ani jednu. Zajimalo by me, kdy se zacinaji delat a jake mate zkusenosti.

Kliknutím vložíte smajlíky:

také si myslím, že je to spíše genetikou... má maminka ani babička neměly ani jednu, tak na to tak trošku spoléhám a zatím to mazání pěkně flákám, jsem 21tt :oci: mažu jen když si vzpomenu, třeba jen 3 až 4-krát týdně....no, musím se polepšit

Tak já jsem se pri prvním tehu poctive mazala 3xdene a v 8 mesíci mi ze dne na den popraskalo celé bricho.
Ted mažu taky,ale strie jsou tam už z toho minulýho tehu,takže s tím nic nenadelám.Spíš jsem ale chtela radu,na nejaký krém,když už strie jsou.Elasti Q mi nepomáhá.

že tak do 34tt jsem neměla ani jednu....ááááá teď - jsem 3 měsíce po porodu už není místo, kde by nebyla :) Mazala jsem mazala, ale prdka z toho byla :)

neměla ani jednu tu potvůrku a po porodu, když jsem vylézala ze sprchy jsem myslela, že mě omyje :s: !!! Teď jsem už těch svých nabraných 27 kg shodila, ale strie jdou ještě vidět, ale podle toho co to bylo předtím, mám pokožku jako dětskou prdýlku!!! Tak hodně štígra, ať nemáš ani jednu :one:

ahoj já jsem 23+4 a přestože od začátku pravidelně mažeme objevily se mi strie na prsou, už asi v 18 týdnu, asi je to tím, že mám teď prsa o dvě čísla větší, přesto mažu.

ahoj já jsem 23+4 a přestože od začátku pravidelně mažeme objevily se mi strie na prsou, asi je to tím, že mám teď prsa o dvě čísla větší, přesto mažu. :a:

ahoj já jsem 23+4 a přestože od začátku pravidelně mažeme objevily se mi strie na prsou, asi je to tím, že mám teď prsa o dvě čísla větší, přesto mažu. :a:

já jsem tedy ve 23.tt, ale zatím nikde nic, teda aspoň na bříšku, boky mám už z dřívějška, ale mažu večer olejíčkem a večer Elastinem, doufám že je mít nebudu :-) nahoře mám 7 kg

Ahuj, tak já nevim, jestli je to genetika, ale doporučuju mazat!!!!!!!!!!!!!Mazala jsem celé těhotenství-bříško, prsa, zadek,aq neměla jsem nic nu a po porodu jsem se na to vybodla, jenže mi nedošlo, že se nalejvaj prsa a teď mam prsa celý fialový a jsem z toho nešťastná, takže MAZAT i po porodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja zatim nemam jedinou strii a mazat jsem zacala docela pozde. mazu jednou denne klasickym kremem. brisko mam male a asi 10 kg jsem pribrala a jsem 33tt. Podle me je to dost individualni, ale i tak je dobre mazat alespon preventivne. Hlavne u nas brisko maze tatka a malej to ma vylozene rad. :a:

tak já jsem se u prvního těhu mazala jako blázen, snad že by se mi na to hodila i malířská štětka, aby to ubejvalo rychlejc, páč to byla pěkná plocha to všechno namazat :s: a žádný potvory se naštěstí neobjevily. No a teď při druhým těhu to flákam a spoléham, že se zasejc neobjeví. Na mazání jaksi není čas, vždycky z vany spěcham buď něco udělat, nebo sem za vámi na kafíčko..... :s:

In reply to by roselini

tak prve jsem přibrala 17 kg a bylo to v poho a teď mam nahoře zatím 6 a taky zatím v poho. Pořád si řikam, že teď už bych tolik přibírat nemusela, ale copak to jde, když je všude tolik sladkýho :a\|:
Jinak hráz jsem nemasírovala...

Ahojky!!! Tak u prvního těhu jsem se mazala, mazala a mazala. Do 36tt bylo vše OK, jenže pak se bříško nějak napjalo a bum, strije jak žížaly. Po porodu vybledly, dokonce jsem se odvážila i do bikin!!! No a teď u druhého těhu mi ty pajizévky opět vylezly, ale už šly vidět od 20tt. Teď jsem 35+3tt a bříško - hrůza. Strije kam se podíváš. Sice mažu, mažu, ale bohužel. Už to nezamaskuju. Vcelku už to neřeším, protože jsem vděčná za mimi pod srdíčkem. A za ten zázrak života to stojí!!! Je to fakt prý dáno geneticky a stavem pokožky, ale myslím si, že to ovlivnit moc nejde. Možná budeš patřit mezi ty "nepoznamenané pajizévkami". pa :-)

Já jsem 40 tt a nemám ani jednu. Ale je fakt, že od začátku poctivě mažu olejem a myslím, že o té genetice to asi taky hodně bude, moje máma po dvou dětech taky strie nemá.

taky jsem se poctivě 2x denně mazala a masírovala, hlavně bříško. Prsa mi popraskaly docela brzo, protože narostly snad během čtrnácti dní o dvě čísla. Bříško prasklo poprvé ve 32.tt (pamatuju si to, protože mě to dost vzalo) u jizvy po slepáku. Zhoršilo se to v posledních týdnech těhu, pak popraskala trochu i kůže na bocích a na stehnech. Nejdřív jsem to brala tragicky, ale teď když jsem zhubla a vybledlo to, tak to není tak hrozný. Asi dost záleží na dispozicích - jestli už strie máš třeba z puberty, tak se jim asi nevyhneš...

je to daný geneticky,já nemám ani jednu,díky bohu..
asi pomamince,ale spíš se bojím jak bude vypadat moje břicho vyglajdaný po porodu:)))...

Tak já patřím taky mezi ty šťastlivky, které žádné nemají :qu: . Jsem těsně před termínem porodu a mám přímo výstavní pupík :\x: :\x: . Taky je fakt, že jsem za celé těhu přibrala jen 9 kg :w: a jsem za to vděčná. Ani nevím jak se mi to povedlo, protože jsem prostě jedla to na co jsem měla chuť. Ale po malých dávkách, nikdy jsem se nepřejídala :a\|: . Ale pupík jsem si mazala projistotu od začátku těhu. Kamošky mi to doporučovali a myslím si, že to částečně pomohlo. Jinak si taky myslím, že je to dáno spíše genama.

mě se začaly objevovat když jsem začala hodně příbírat, což bylo hned na začátku, protože jsem přestala kouřit a měla věčně hlad. Strie se mi objevili na prsou, zadečku, hýždích a na bříšku. A to i přesto že jsem se mazala krémy. Jo hold jsem to asi podědila po mamce. Kromě toho mám celulitidu na zadku a hýždích.. No teď už to řešit nebudu protože mám před porodem, začnu stím něco dělat až odrodím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka