Co se dneska všechno stalo?

21.12.2008

Uklidila jsem miliony věcí.Vyprala miliony praček,manžel byl pryč,naštěstí tu byla mamka.
Alenka začala si dávat kolínka pod sebe a houpe se na čtyřech!
Poprvé ve vaně seděla a hrálasi s kachničkou a delfínem.
Akorát to uspávání je hrozné,bolí mě záda.Nechali jsme ji vybrečet,ale pořád má hysterické záchvaty....
Jsem mrtvolek,zakládám Klub mrtvolek,kdo se přidá?

Já se přidávám, i když už je ráno :s:
Alenka je moc šikovná :h: :k: , a s tím plakáním večer...musíme doufat, že se to zase uklidní, jsou to určitě ty zpropadené zoubky (malá taky večer plakala až hrůza, ale ona se na rukách uspat nenechá)...

Ja se taky pridavam.Ted jsem s nim zrovna vzhuru a on ssi tu vyklada jak kdyby bylo 10 dopoledne.a to se pak vzbudi kolem pul 6 a uz se pak nespi.Jsem totakl mrtva,spankovy dluh mam fakt uz za vic nez 8 mesicu.Je to mazec no a zada me boli taky,jak Adyse porad taham,sama,manza je cely den v praci a jak vecer prijde tak malej uz vetsinou spi a v noci vstavam taky ja,takze uz ani nevim,kde mam kriz.Boli boli.Adys ma pres 10 kilo :jawdrop:

Ahojte holky,to jsem ráda,že nejsem sama kdo musí uspávat houpáním a nechodí spát hned v 7 hod snažím se jí naučit,ale pořád si určuje sama.Naštěstí dneska ji uspal manža takže jsem to docela vychytala,ale už mě bolí ruce a záda.

Já se přidám. Vašík tu opruzkuje a bude tu nejmín do jedenácti. Jak dlouho ji necháváte vybrečet?? my uspáváme v ruce. Pepča už spí, a tak ho nemůžem tam nechat řvát.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka