zub moudrosti

21.12.2008

Ahoj maminy, prosim o radu. Vcera se mi probudil zub moudrosti a dost me trapi. Boli me od toho v krku, nemuzu otvirat pusu a mam kvuli tomu i lehce zvysenou teplotu - 37,2. Neznate na to nejakou babskou radu, kterou muzu uzit v "mem" stavu? K zubari nechci, jelikoz ted si to nesmim nechat ani opichat a bez toho bych zadnej zakrok nevydrzela. Dekuju a preju vsem krasne svatky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ať máš na svátky klídek,já tohle měla a šíleně to bolelo a zubař mi to normálně umrtvil a vytrhl ho. Pak jsem nemohla žádné prášky ale stejně to nebolelo tolik jako když tam byl. Dá se to vydržet a uleví se ti. Držím palečky :a:

Určitě běž co nejdřív k zubaři,nemá to cenu,abys byla potom na práškách,nebo se ti udělal zánět!! :a:

Ahoj těhulko, na bolení zubů zabírá buď kousat hřebíček a nebo vyplachovat pusinu slivovičkou..samozřejmě nepolykat :s: Jinak u zubařů jsou i injekce pro těhulky, já sama v těhotenství absolvovala vytržení zubu moudrosti a čištění kanálků, a jak jinak než s injekcí. Ať ti to brzičko poleví a měj se :a:

zubari sis koc, pac injekce navadi v tehotenstvi! Mne trapil taky a doktor mi jen rozrizl dasen, aby mohl zoubek ven a byl klid, otazka peti minut i s injekci, takze neboj a supky tam. Je to svinstvo a co vim, nic na to nezabira :(
Papa a drz se :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka