TN.CZ - koncert - super!

21.12.2008

Holky, úplně mimo mísu. Jsem na vrcholu blaha.
Na svým noťasu kecám s váma a na manželově compu čumim na koncert Tří sester se sluchátkama na uších. Já je žeru a jsem v sedmým nebi!!!!!!!!!!!!!!!!!! :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Majkýsková

je neslyší. Mám jen sluchátka. Manžel by neslyšel televizi.
Já jezdím každý rok na jejich koncert (resp na barvy léta), ale letos jsem nebyla, páč jsem byla v létě už těhu a to bych asi nezvládla.
Fanánek je Bůh! :-)

In reply to by Majkýsková

manžela, postelovýho psa a ještě venkovního :-) Ten půjde do boudy, až se mi bude chtít spát :-)
A manžel sleduje Pojišťovnu :-)
Dárky pro pejsky jsem už zabalila a dáreček pro rodinu se chystám vyprdnout každým dnem :-) A na toho mám připravenou zavinovačku :-)

In reply to by jerabina

Tak to já musím dárky pro kluky ještě koupit, letos jsem se k těm psím nákupům nějak nedostala. Ale zítra jim nakoupim. Já to taky chtěla uhrát jen na prcka, ale nakonec jsem přeci jen nakoupila i něco dalšího. Hlavně manželovi, teda. :)

In reply to by jerabina

No, neboj, manža dostane trenky, ale koupila jsem mu Styx, aby měl kvalitní a nemusela jsem furt zašívat a album s mými těhu fotkami. :) Takže jsem se docela krotila. Myslím, že prcek bude fakt stačit, takže rodičovstvu kupujem jen nějaký drobnosti.

In reply to by Majkýsková

zavedli levný Vánoce. Naši nám pomáhají během roku, třeba nám něco koupí na stavbu.......
A na Vánoce dostaneme jen pár maličkostí. Loni třeba domácí vaječňák, kalendář s kytičkama (jsem květinářka), tělový mlíko.... A my koupili tátovi karton piva (nějaká vánoční edice speciálních chutí), přepálili CD. A mamce už ani nevím.... Je to dávno :-)
Fakt je hlavní, že se vidíme celá rodina (25.12), posedíme u chlebíčků a pokecáme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky