Nechá se hůídat váš prcek od prarodičů...Jak to zvládaj...uspávají atd???

21.12.2008

Ahojky, tak by mě zajímalo, jak to chodí u vás? Chodíte třeba někam večer ven a prcka hlídají prarodiče? Jak to zvládají?
U nás je to tak, že pokud někam s manžou jdem, tak většinou každý zvlášť, aby to bylo pro malou (5,5 měsíce)jednodušší. Malou jsme nechali u našich jen párkrát a to ještě musím uspat, aby náhodou. Mám strach, že ji neuspí a že bude plakat. Uspáváme totiž houpáním. jednou jsem se pěkně vracela dom, protože plakala.
Tak bych chtěla vědět, jestli někam chodíte nebo ještě zůstáváte s prckem doma, protože je to brzy. A jestli, pokud půjdu, mám všechno nechat na našich...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Lukáškovi jsou skoro 4 měsíce a já bych zoufale ráda večer "vypadla" z domu. Zatím jsem byla jen jednou, když mu byly asi 2. Hlídal tatínek a krmil z flašky a jako na potvoru dělal mimís problémy... Ale už mám domluvené hlídání našich a jsem zvědavá, jak to zvládnou. Budu muset nastříkat hromadu mlíka, protože když na to přijde, budí se Lukášek po hodině... :00:
Jinak si myslím, že je dobré, když si zvykne na hlídání odmalička. Strčit třeba roční dítě najednou někomu jinému, když doteď bylo jen s mámou, to by asi moc nefungovalo...

Ja mam zas opacnou zkusenost. Babicka uspava nejlip. Prece jen ma za sebou vychovu dvou deti a vi jak na to. lip nez ja. a kdyz ne, tak proste malej rve dokud neusne. ta se s tim nepare jako ja. kez bych dokazala bejt tak silna jako ona

tak u nás je to zatím tak,že já nemůžu večer ani na krok. Přes den je to v pohodě,to s babičkou vydrží,ale jakmile nejsem večer s ní tak řičí jak tur. Zrovna ted v pátek jsem byla na firemním večírku a po dvou hodinách mi mamka volala at přijedu že Verunka strašně pláče a nejde utěšit. Tak jsem okamžitě jela a jen jak jsem jí vzala do náruče přestala plakat a začala se smát :00: Takže dokud tohle období nepřejde tam mám útrum :s: začali jsme jí říkat mamánku :s: :s: :s: :s:

Ahojky, tak nám je 6 a půl měsíce a já jsem zatím vyrazila za zábavou jen jednou a to né na moc dlouho, protože stále kojím a bála jsem se, že se mi ten prďola vzbudí. Hlídala moje mamča a to u nás doma. Vykoupala jsem si a uspala Filípka sama a pak jsme vyrazili. Je teda naučený, že večer dostává kašičku, pak krkanec a jde se na kutě, většinou usíná sám a když ne, tak mu chodím dávat dudáka, jen v krajních situacích ho beru na ruku, ale snažím se aby usnul sám... A ten večer jak na potvoru řval a řval a řval... - zvbudil se asi hodinu a půl po tom, co jsem odešla :oci: potvora, jako by to tušil...
Danielle a Filípek

ahoj jane.my jsme s manzelem hlidali svagrovy obcas jedno z dvojcatek od 2 mesicu a to i pres noc.a i ostatni deti svagra,druhy svagrovy.kazdej hlida kazdymu od miminek :s: to ze mate prcka neznamena,ze nemuzes vytahnout paty z domu.proc by to tvy nejblizsi nemeli zvladnout?od toho jste rodina,deti by to take meli tak pocitovat a je pro ne jedine dobre,kdyz si zvyknout od malinka na vicero lidi.nechaji se od nich utisit,nakrmit,atd.driv lidi zili v tlupe a takovy problemy nemeli a bylo to podle me ok.i pro deti.maji lepsi socialni citeni,vychovu a nejsou tak uply jen na mamine sukni.neboj se toho :one:

mi osobne mame nasi malinkou teprve tyden,ale muj nazor je ze jestli jsem se rozhodla pro mimiska tak to musim vzit i s tim ze se delsi dobu jen tak nekam nedostanu a myslim ze je lepsi zustat prvni rok s mrnouskem doma a nedavat to casto nekomu hlidat. :n: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka