Rada pro nachlazené těhulky

20.12.2008

Ahojky holky, začalo mě dost bolet v krku a tak jsem si zaskočila k lékařce, protože jsem měla strach aby se mi to více nerozeběhlo. Bylo mi řečeno že těhotné vážně nic nemohou užívat. Takže jestli některou z vás bolí v krku. Je dobré pít hodně čaje ale né horkého. Kloktat šalvěj (dá se volně koupit v lékárně), nebo kloktat Vincentku a cucat šalvějové bonbony (i ty prodávají v lékárně). Krk zabalit do priznicevého zábalu. (mokrý kapesník igelit a suchý šátek). Já musím uznat že mi to pomohlo a už se cítím lépe.
Snad to malinko pomůže i ostatním pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

POZOR!!! PRÁVĚ JSEM SI PŘEČETLA:

Pozor, med je dobrý při nachlazení s rýmou nebo jako prevence, nedoporučuje se však při kašli. Tvoří totiž krystalky, ty mohou ke kašli naopak dráždit.

jojo, homeopatika, paralen, prisnic nebo olejový zábal na krk
taky se dá jitrocelový sirup nebo doma dělaný cibulový sirup

teoreticky i kapky do nosu, ale nesmí se moc dlouho

a prakticky - raději nebudu vyprávět jak jsem dopadla já, po dvou týdnech nachlazení, dneska 5 hodin na plicním, vč. podezření na možnou plicní embolii (jinak v těhu se může objevit alergie, astma, podobný průběh může mít i chlamydiová infekce, a nevím kolik dalších a jiných věcí)

In reply to by reina

Tak nad tím vůbec nepřemýšlej!!! Budeš v pořádku,určitě,v těhotenství je nejdůležitější,ať máš klídek!!!Tak si užívej těhu,ať potom toho nelituješ,jak se ti narodí mimi a ty si uvědomíš,že ses jen celé těhu strachovala!!! :a:

In reply to by reina

No,tak každopádně je to divné,to určitě.Asi bych se na to ptala doktora!! Moc tomu nerozumím,v těhotenském cvičení,ale v prvním těhu,jsme měli ve skupince holku,která měla poruchu srážlivosti krve,ta chodila normálně do kurzu,akorát tak moc necvičila a vím,že byla potom hospitalizovaná nějaký měsíc před porodem,ale nevím,jestli se to zhoršilo,nebo se to dělá automaticky.Musíš se ptát,nesmíš se nechat odbýt,ať máš v hlavě jasno a máš klid,ať nemusíš zbytečně přemýšlet,co když atd. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka