Termín porodu

21.12.2008

Ahoj holčiny, tak mám jenom dotaz. První termín porodu, který byl podle PM jsem měla 16.12., druhý termín porodu mám podle UTZ 27.12., pro doktory je většinou směrodatný ten termín podle UTZ, protože je přesnější, jen nevím, jestli mě můžou nechat přenášet i po tom druhém termínu. Nemáte s tím některá zkušenosti? dík a přeji hezké svátky

ve kterém tt ti do průkazky napsali temín porodu dle UZ???? Mně totiž nikdy :-) To okýnko mám prázdný... Ale co jsem tak pátrala ve zprávách, tak někdy kolem 13tt je psáno, že mimi je o týden větší. Tím se jako řídím, ale spíš beru ten podle MS.

In reply to by kocourka

jsem se registrovala v pražský porodnici ve 13tt, tak doktor pátral v těch zprávách a zapsal si do registrace termín dle UZ o 5 dní dřív. Přišlo mi divný, že se řídí tímhle datem, když to mimi měřilo pár centimetříků :-)
Ale děkuji za objasnění...

Ahoj Kači! Podle mě Ti to uz po tom 27 musí vyvolat. Chudinko malá:( pořád na Tebe myslím. Přeju Ti ať už to máš všechno zdárně za sebou a u sebe SVÉ krásné miminečko. Vánoce bez bříška a s miminkem Ti přeje Terka+Filípek

In reply to by kocourka

Ahojky:)! No já jsem si to myslela, protože termín měla na začátku prosince. A ta rodila v termínu? Nebo jen my dvě si musíme počkat:)))). Ale zase asi něco na tom jak se říká že se miminko šlechtí něco bude, protože mám nejkrásnější mimi na světě:))) až se Ti mimi narodí dáš mi za pravdu:)))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka