smutný konec :-(((

21.12.2008

Ahoj holky, psala jsem že se napíšu at už to dopadne jak koliv.A dopadlo :§) :§) :§) dopadlo to špatně
Dneska ráno jsem začala lehce špinit a krvácet, tak jsme jeli z manželem na pohotovost.
Tak mě prohlídla,docela dost nepříjemná p.Dr.s tím že to je jen výtok barvy bíé kávy, že to až tak nic nebude.
Potom když nám udělala UTZ, tak mi bylo jasné že něco není vpořádku.Pořád měřila, zkoumala,nic neříkala.Jenom mi potukovala
po břichu.Potom mi řekla že nevidí srdeční akci, :\\: :\\: v duchu jsem si říkala cože... takže nám naše miminko umřelo :r:
potom už jsem nic nevnímala, během pár vteřin se mi zhroutil celý svět.Vždyt jsem ho viděla, před 14 dny hýbalo ručičkama, nožkama, srdíčko mu bilo a ted není.
Zítra mě čeká zákrok, už to chci mít za sebou, strašně to bolí.Jedině co mě utěšuje aspon trošku je, že si vybralo jakou cestičkou pujde samo, nemusela jsem to být já, kdyby se
zjistlilo že nebude zdravé.
Tak nás naše miminko opustilo v 12+5 tt.Několik dní jsem pod srdíčkem nosila mimíska, který nás už opustil.
Tohle je muj konec těhotenství tak moc chtěného miminka.Nevím jestli budu mít ještě sílu tohle podstupovat znovu,určitě né v brzké době.
Budu se na Vás chodit aspon dívat, mějte se všechny moc pěkně,a děkují všem za podporu,
Hezké Vánoce přeje Zdenka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tehnoikstreeme.go
Anoo, máš pravdu. Vůbec se porodu neboj, není to vubec nic strašného.Na konci toho všeho budeš držet svoje miminko v náručí.A to za to rozhodně stojí.
Moje bolest je rozhodně větší, bud ráda za svého mímíska a všechno si užívej pokud máš možnost.
Přeju Ti zdravé miminko a pohodový porod.
Papa Zdenka.

In reply to by poldinka25

díky moc,doufám,že se ti brzo podaří otěotnět,musíš to brát tak,ikdyž vím,že to musí být hodně těžkýzas simyslím,že je lepší ,když to dopadlo takhle ted nez treba ve dvacátým měsíci,kdyz uz bys treba vedela,ze to bude chlapecek nebo holcicka a melo by nejkou vadu,o to bys to měla těžší..
snad se brzo vrátíš mezi nás těhulky,a budu tidržet zítra palečky a myslet na tebe,asponmas jednoho prcka doma...

Ahoj Zdeni, slova na utišení takové bolesti neznám, jen Ti mohu napsat,že mi je to taky mooooc líto,jako každou jinou těhulku tady a držím Ti pěstičky,aby jsi byla brzy opět mezi námi těhulkami a těšila se na zdravé miminko. Pa Monika :h: :h: :h:

až po přečtení tvých slov,mi došlo,jak se porodu bojím,že je nejdůkežitější .aby ty miminka byla zdravá,a že ta bolest které se u porodu obávám je jen nepatrná "odplata"zato,ze budem mit krasny zdravy mimi...
člověk si to neuvědomuje...jakýštěstí má,a kolikrát ta holka,ktreá si to nezaslouží být vůbc těhotná,jako bývalá mýho přítele,která si to třikrát nechala vzít a ted ma zdravou holč.,a vidíš,jako 3x kdo si nechá vzít mimčo co nemuze za debi....s prominutím sve mamky u mě neni normalni...

Děkují všem moc za podporu, opravdu to pohladí na srdíčku, když víte kolik je na světě hodných lidiček.Jenom ten svět je strašně nespravedlivý, bylo to planováne miminko,
bráška se těší na sestřišku neno bratříčka a ted mu musíme nějak vysvětlit že nebude jen tak brzy.
Musím to nějak zvládnout,ale když ono je to tak strašně těžké,ještě když jsou Vánoce je to o to těžší. :\\:
Asi to tak opravdu mělo být, měli jsme pozitivní UTZ ve 11 tt vyšší projasnění šíje 5,9 mm a potom 7, 00 mm ,ale pořád jsem věřila že se to zmizí.I doktoři říkali že to nemusí nic znamenat.
Už se ani nedočkám odběr plodové vody na kterou jsem měla jít 7.1. už to bobišek vzdal sám.
Jenom bych se chtěla ještě zeptat holky prosím co mě vubec čeká, Dr.říkala že mě čeká zákrok pod narkozou.
Jenom doufám že budu aspon na ŠTĚDRÝ DEN doma :(
Děkujííííí mooc..Zdenka.

In reply to by poldinka25

je mi moc líto, co vás postihlo ... o to horší je to teď před Vánocema. Je to přesně jak píšeš, přijít o toho človíčka, kterého jsi pár týdnů nosila pod srdcem, je něco, co si nedokáže představit někdo, kdo to neprožil. Na druhou stranu, ač to bude znít absurdně a možná i necitelně pro někoho - buď ráda, že to přišlo teď samo a takhle "brzy", než později, kdy už cítíš i pohyby miminka .... a nebo aby se přišlo odběrem na nějakou vadu a vy jste se museli rozhodovat, zda jeho život ukončit či ne ..... Z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že přijít o miminko později je něco hrozného. Já sama to zažila 2x a můžu to srovnávat - jednou to bylo ve 13tt samovolně a podruhé ve 20tt zjistili stejně jako u tebe, že je miminko mrtvé. A i když je to obojí hodně boletné, věř mi, že ten druhý případ je mnohem horší a bolestivější .... jak po fyzické stránce, tak po psychické. Poprvé jsem také podstoupila zákrok pod narkózou - to,co čeká tebe .... čili interrupce s revizí dělohy, podruhé se týden doktoři snažili, abych své mrtvé mimčo porodila a teprve potom, když se to nepodařilo, ho museli vyndat oni. Půl roku jsem docházela k psychologovi, jak mne to sebralo.
Já vím, že je to hrozně těžké a tu bolest musíte všichni zvládnout sami a žádná slova útěchy teď nic nepomůžou .... ale snaž se to brát tak, že to miminko nebylo evidentně zdravé a příroda takhle rozhodla za vás. A až to přebolí, a ono to přebolí, i když teď tomu nevěříš , za nějaký čas určitě budeš těhulkou a posléze maminkou zdravého děťátka. Přeji vám všem hodně sil na překonání těhle bolestných chvil.

to je mi lito zdenicko, mas pravdu jka si psala ze se rozhodl tvoje brisko opustit sam, preju ti hodne stesti a nevzdavej se

musíš prožívat hrozné chvíle. Držím ti palečky ať to příště vyjde a bez problémů. Nestrácej naději,příště to určitě vyjde :h: :h: :h:

Ivete ahojky beruško,to je mis rašně moc lito kočko, musí to byt strašné a to ti neřekli čím to je jak je to možné tak najednou?musíš být silná, máš zkažené celé vánoce vid? le neboj brzy se miminka dočkáš všechno dobře dopadne, vím že si říkáš že se mi to lehce píše ale není to pravda, kamarádce se nedávno stalo totéž a za 3 měsíce otěhotněla azatím je vše v pořádku kočko drž se je mi to líto!!!

Je mi to moc líto!!! Asi to tak ale má být, osud s tebou má jiné plány a jednou se to určitě podaří. Hodně štěstíčka a síly :)
Danielle a Filípek

ahoj Zdeničko,já vubec nevím co ted prožíváš.Jen vím,že je to to nejhorší co muže budoucí maminku potkat.Snaž se to zvládnout zítra,musíš být silná!!!!!!!Já jsem tohle zažívala nedávno s kamarádkou,a je opět těhotná a je vše v pořádku.A hlavní je abys ty byla zdravá,to je nejduležitější.Ted to tak asi necítíš,a možná ti je i na umření,ale ty jsi nejduležitější a hlavně proto abys mohla mít za čas krásné a zdravé miminko!!!!!!!!!!Moc na tebe tady všichni myslíme,a víme že ty to zvládneš.Máš partnera,tak se o něj opři.držíme vám palečky oboum!!!!!!!!

ivka2222

je mi to lítooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :(

to je nám moc líto. Vím jak se asi cítíš. Mně se něco podobného stalo v roce 2006 přesně touto dobou (20.12). Čekala jsem dvojčátka. jedno odešlo v 8tt a to druhé vydrželo do 12+3tt. Myslela jsem, že je to konec světa. Manžel mě moc podporoval a uklidňoval. po roce a čtvrt jsem znovu otěhotněla a Matyášek se má skvěle. Nevzdávej to!!!!!!!!!Vím, že to teď hrozně bolí, ale opravdu příroda ví co dělá. Posílám to hodně moc síly. Bojuj, plač, ale nevzdávej se!!!!!!!!!!! Martina :a:

moc mě to mrzí :r: ale říkej si,že takhle to je lepší než kdyby jsi byla ve větším stádiu těhu a zjistilo by se,že nebude zdravé.Ono to přebolí a pak se určitě zadaří a budeš mít zdravé a krásné miminko.Vím,že letošní vánoce nebudou pro tebe hezké,ale třeba příští rok je už budeš slavit s miminkem.Držím moc palečky aby jsi to zítra zvládla

Zdeni, je mi to líto!!!
Snad to brzo přejde a budeš mít v bříšku dalšího mimíska...

Ahoj Zdenko, moc mě to mrzí :-( Stalo se mi to samé před 2 roky taky ve 13tt s dvojčátky. Musela jsem jít na revizi, ale nechali mi tam zbytky a placentku, takže jsem dostala zánět a za 3 dny znovu na vyčištění a 5 dní v nemocnici s antibiotiky a kapačkami. Probrečela jsem asi tak 3 neděle a stalo se to 1. 12., takže taky takové zkažené Vánoce. Ale teď čekáme zdravého chlapečka, tak to nevzdávej, ona příroda ví, co dělá a tohle se stává opravdu hodně často. Aspoň víš, že vám to jde a až budete oba v pohodě, tak se do toho zas pustíte. Jinak tělo je 3 měsíce ještě plné hormonů tak to jde prý dobře. My čekali asi rok a čtvrt, prostě jsme chtěli mít radši dodělaný baráček a mít o jednu starost míň. Držím moc palce, ať to brzy vyjde!

Co na to napsat, je to smutné, ale určitě jsi silná holka a zmákneš to, časem to přebolí a bude určitě další miminko

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka