jaký kočárek

21.12.2008

ahojinky, dnes jsem se dívala na pár stránek s kočárkama, ale netušila jsem, že tam bude takový velký výběr, to nemluvím o různých funkcích o kterých ani nevím co znamenají :o) jenom jsem zjistila, že bych chtěla kombinovaný kočárek se 4 kolečkama, jenže takových je :o) potřebovala bych nějaký tip, doporučení či váš názor ohledně koupi kočárku, jaký druh, co musí určitě mít nebo na co si mám dát pozor, moc a moc děkuji za vaše názory

delaji i Quinny Buzz 4 a jsem maximalne spokojena se vsim!
Ta 4kolka se taky super ovlada...
http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/Kocarek-Quinny-Buzz-3-09
http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/Kocarek-Quinny-Buzz-4-09
akorad cena za komplet bude kolem 22tisic kc jinak fakt doporucuji...Dokoupili jsme i XXl sportovni sedacku a mame sportak do 2-2,5let ditete! :one: vsechno jde strasne jednoduse vymenit a prehazovat,vsechny luzka i autosedacka jde po i proti a maji 3-5poloh,sklada se krasne a rozklada sam na hydrauliku,vejde se do kazdeho auta,protoze rozmery po slozeni a sumdani zadnich nafukovacich kol jsou minimalni a kocar se da dat i mezi sedacky,fakt jsme spokojeni!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to vypadá velmi zajímavě, už ho máte v provozu nebo je jenom ve výběru?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

klasika u mňa jednoznačne víťazí, ešte ho kúpený nemám, až neskor, až sa zpamatáme z vianočného utrácania :s: uvidím či inglesina alebo balerina. :/;x: u obidvoch svetlo modrá :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky