konečně:)

21.12.2008

ahojky všichni :a: :a: :a: tak se mi dneska konečně malá sama přetočila na bříško :c: je jí 5 a půl měsíce :h: jinak mi začala už týden v noci vstávat po 3 hodinách :00: jsem z toho hotová vždy vypije 120ml a usne a za 3 hodiny nanovo když jí udělám 150ml tak stejně 30ml nechá no tak nevím :? jinak už máme druhý zoubek :\x: :\x: :\x: vyrašil 3 dny po prvním :qu: :qu: :qu: holky jak vás v noci papají pěti měsíční mimi, slyšela jsem že by už měli spinkat aspoň půl noci bez papání :? :?

Tak to je velká šikulka :) my teď trénujeme otáčení z bříška na záda, ale zoubek nemáme žádny :n:
Tak s tím papáním taky nic moc. Na noc vypije max. 50 ml Sunaru víc nechce, ale nakojit pak jo a pije stejně dlouho, jako by ani žádný sunar neměl. A pak se budí cca 2-3 hod na kojení, ale kolikrát si jen cucne a spí dál, takže mě má jak dudlík. Ale když ho chci ošidit dudlíkem, tak to ne, prso je prso :) A o spaní půl noci si zřejmě můžu nechat jen zdát :'zz):

In reply to by berberka pajinka

No tak u kojení je to prý jiné, to většinou děti papkají tak po 2-3 hodinách i v noci, jsou i mimča co při kojení spí celou noc ale většinou slýchám že každé 3 hodinky papají, ale já nekojím, na noc dávám kašičku na dobrou noc od Hami a stejně se budí, je to týden co to dělá, spinkávala mi i 6-7 hodin tak nevím čím to je, ale je to hrozné :(

In reply to by Macinka2

No, já většinu, co znám, tak mi říkají, že už spí celou noc, max. se jednou vzbudí.... Tak kaše je myslím na nic ://: Já ji taky dávala, všichni mi říkali, teď ti bude spát celou noc a ono ne :n: a navíc mu ani moc nechutnala. Tak teď zkoušíme Sunar. Dnes máme rekord. Vypil 90, i když u toho šaškoval a pořád tu flašku okusoval místo aby sál. No ale teď spinká :'zz): tak uvidíme jak dlouho. No, musíme to vydržet :\x: :\x: i když je to dost vysilující. Tak ať brzo prospí celou noc :'zz): :'zz): :'zz):

In reply to by berberka pajinka

no tak já jsem tedy zvědavá kdy začneme spát celou noc... doufám že brzy... jinak taky jsme na sunaru a i tak nespíme celou noc, zkusím jí dát v noci ještě čajík jestli se třeba nenapije a neusne ale o tom pochybuji :( my ještě nespinkáme :00: chodíme kolem deváté, desáté :00: :00: :00:

Věroušek

Teda to je novinek. Moooc blahoprejem :qu:

Verunka(3mesice) papa mezi 18-19h 150ml a pak az mezi 00-2h 120-150ml a potom vetsinou az rano mezi 5-7h 150ml. Ma to pokazde jinak. Asi jakou ma zovna naladu :s:

In reply to by Věroušek

Tak to máte dobrý, mě malá taky takhle papala jak tobě Verunka nevím co to s ní je že začala takhle blbnout :( ale tedy nikdy mi nevyla víc jak 120ml jen na noc tak kolem osmé vypije 180ml kašičky ;) a pak usne nejdéle do desíti a po půlnoci je zase vzbuzená a pak to jde každé 3 hodinky }:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky