taky je vám pořád špatně?

19.12.2008

ahojinky, je mi to divné, že skoro všem nastávajícím maminkám, co čtu, není skoro vůbec špatně, já jsem v 15 tt a je mi pořád divně od žaludku, bývá mi na omdlení a jsem pořád unavená, tak nevím, už jsi připadám divně, je to normální?

ahoj, můžu ti garantovat, že nejsi sama, mně je také pořád špatně a o únavě škoda mluvit...snad už to brzy přejde

je to úplně normální, někomu je dobře a někomu špatně ... až půjdeš na gyndu na kontrolu, tak to pro klid duše prober s doktorkou, třeba zná recept jak na to :s:

Ahojky. Tak to jsme na tom podobně. Mě je taky pořád zle, už od 6tt. Nemůžu moc jíst, pořád zvracím. Dost jsem zhubla, bříško mám menší než před těhu. Na omdlení mi taky bývá, hlavně když musím být v krámu apod. Taky mi z ničeho nic vylítnul tlak nahoru, sestřička se divila, vždycky jsem měla hodně nízkej. Unavená jsem taky dost. A to jsem doma, takže spím tak do 10 hodin, v 8-9 už se mi zase zavírají oči. Ale zas je pravda, že poslední dobou moc nespím, pořád se budím a pak nemůžu usnout. Známé bylo špatně celé těhu. Takže doufám, že to nebude i můj případ. A držím ti pěstičky, abys to tak neměla ani ty. Snad se to brzo zlomí a už si budem těhulkování jen užívat :a:

ja sice tehu nejsem,ale myslim si, ze to normalni je....kazda to snasi jinak, tak drzim pesti at ti je brzo lepe

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky